MASTERS OF ROCK A METALFEST POTVRDILI PRVÉ KAPELY

Agentúra Pragokoncert odhalila prvé mená účínkujúcich na festivaloch MetalFest a Masters of Rock. Mr. Big natočili videoklip. Paragon zverejnili meno producenta, ktorý s nimi bude nahrávať nový album.
Agentúra Pragokoncert zverejnila na sobotňajšej zimnej verzii festivalu Masters of Rock potvrdené kapely pre oba budúcoročné festivaly, ktoré usporadúva. Na festivale MetalFest (3. – 5. 6. 2011, Plzeň) sú potvrdené zatiaľ tieto mená. Cradle of Filth, Sabaton, Arch Enemy, Saxon, Rage, Kataklysm, Primordial, Bloodbound, Alcest. Najväčší letný festival v Čechách Masters of Rock stále bojuje s Vizovickou radnicou o zrušení poplatku z kultúry a už nahlas uvažuje o presunutí festivalu z Vizovíc do neďalekých Otrokovíc. Presúvať festival agentúra Pragokoncert nechce najmä kvôli fanúšikom, ktorí sa vyjadrili, že chcú aby sa Masters of Rock konal vo Vizoviciach. Aj keď stále nie je isté, kde sa festival uskutoční, tak už poznáme prvé mená, ktoré s určitosťou uvidíte. Guano Apes, Hammerfall, Moonspell, Overkill, Amorphis, Rhapsody of Fire, Eluveitie, Finntroll, Brainstrom, Delain, Oomph!, Alestorm, Ektomorf, Ross the Boss, Legion of the Damned, Watain, Virgin Steele, Powerwolf, Bonfire, Tři Sestry, Konflikt, Harlej, Tleskač, Fleret, Nil, Silent Stream of Godless Elegy, Dark Gambale, Jiří Schmitzer. Dátum konania 9. ročníka Masters of Rock je stanovený na 14. – 17. júla 2011.

Rocková legenda Mr. Big natočila nový videoklip ku skladbe Undertow, ktorá sa bude nachádzať na novom albume What If…, ktorý vyjde 21. januára prostredníctvom Frontier Records. Klip nájdete pod dnešnými novinkami.

O chystanom albume nemeckých power metalistov Paragon sme vás už informovali. Teraz kapela zverejnila meno producenta, ktorý s nimi bude novinku nahrávať. Nie je to nik iný ako Piet Sielck, s ktorým už kapela spolupracovala na 4 predošlých albumoch.