RAMMSTEIN CHYSTAJÚ DVD, PONÚKAME VÁM AJ DVA VIANOČNÉ KLIPY

Rammstein plánujú vydaťvýberovku a DVD. Dnes vám ponúkame dva „vianočné“ klipy. Prvý je na skladbu Jingle Bells od Uda Dirkschneidera a EMP a druhý je od Toma „Rippera“ Owensa. Alestorm začnú v januári nahrávať tretí album.
Basák Rammsteinu Oliver „Ollie“ Riedel prezradil v rozhovore pre MusikUniverse.net, že posledné koncerty kapely v New Yorku a Montrelae boli zaznamenávané pre účely vydania DVD. Okrem DVD plánujú Rammstein v apríli vydať výberovku Best Off.

Nedávno sme vás informovali o tom, že Udo Dirskchneider nahráva skladbu Jingle Bells pres spoločnosť EMP. Tú nahral spoločne so zamestnancami tejto firmy. My vám ju teraz ponúkame aj s videoklipom, ktorý nájdete pod dnešnými novinkami.

Dnes vám ponúkame aj ďalšie zaujímavé video. To je tentokrát od Tima „Rippera“ Owensa, ktorý si s  Neilom Zazom zajamovali klasickú vianočnú skladbu Do You Hear What I Hear? Video nájdete pod novinkami.

Škótski piráti Alestorm sa chystajú v januári do štúdia, kde začnú nahrávať tretí album. Tretí album kapela nazvala Back Through Time a podľa slov členov kapely v 11 skladbách zažijete epické a pirátske dobrodružstvo. Novinka sa bude nahrávať v nemeckom štúdiu LSD Studios.