CHYSTÁ SA ZAUJÍMAVÝ ALBUM DIO TRIBUTE

Wendy Dio prezradila, že chystá album Dio Tribute, na ktorom sa bude podieľať veľa zvučných mien. Organizátori Paganfestu zverejnili video upútavku k tejto akcii. Vision of Atlantis zverejnili nový videoklip. Speváka Motley Crue Vincea Neila prepustili zo záchytného centra. 
Podľa slov Wendy Dio, manželky a manažérky heavy metalovej legendy Ronnieho Jamesa Dia vyjde album Dio Tribute. Na tomto albume sa budú podielať veľké mená metalu a hard rocku. Takže kto to bude? Rob Halford (Judas Priest), Glenn Hughes, Dave Grohl (Foo Fighters), Lemmy Kilmister (Motorhead) a umelci sa stále hlásia o účasť na tomto albume. Účasť na tomto projekte zvažujú aj Alice Cooper, Sebastian Bach a Chris Jericho. „Album pravdepodobne nevyjde tento rok, ale všetci menovaní potvrdili účasť“, hovorí Wendy Dio.

Organizátori putovného festivalu Paganfest 2011, na ktorom sa predstavia kapely Korpiklaani, Unleashed, Moonsorrow, Varg, Arafel a Kivimetsän Druidi, zverejnili upútavku na tento metalový sviatok. Žiaľ tento rok sa Paganfest na územie Slovenska nedostal, no tieto kapely si môžete pozrieť 4. marca vo Viedni alebo 20. marca v Prahe v klube Abaton. Videotrailer ku Paganfestu nájdete pod novinkami.

Rakúski symfonickí metalisti Visions Of Atlantis zverejnili nové video k piesni New Dawn, ktorá pochádza z ich nového albumu Delta. Nový album Delta vyjde 28. februára. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Spevák kapely Motley Crue Vince Neil bol po 10 dňoch prepustený zo záchytného centra, po tom čo ho zadržali za jazdu pod vplyvom alkoholu a prekročenie rýchlosti.Ďalších 15 dní strávi v domácom väzení a musí zaplatiť pokutu. Neil bol v 80-tych rokoch odsúdený za nehodu, pri ktorej zahynul bubeník Nicholas „Razzle“ Dingley z kapely Hanoi Rocks.