PAIN OF SALVATION VYDAJÚ V SEPTEMBRI NOVÝ ALBUM

Švédi PAIN OF SALVATION zverejnili podrobnosti o pokračovateľovi úspešného albumu Road Salt One. HAEMORRHAGE nahrali nový videoklip. Američania ABIGAIL WILLIAMS dokončujú nový album. Sebastien Bach má špeciálnu prosbu na fanúšikov.URIAH HEEP vydajú koncertné CD/DVD. Američania PATHOLOGY dokončili nový album.
Po úspechu albumu Road Salt One od švédov PAIN OF SALVATION, pripravuje kapela pokračovanie albumu úspešného albumu a bude novinka sa bude volať Road Salt Two. Bude na nej 12 skladieb a vyjde 26. septembra prostredníctvom InsideOut Music.

Španielski rezníci HAEMORRHAGE sa rozhodli nový album Hospital Carnage odprezentovať aj pomocou videoklipu, ktorý natočili na skladbu Traumaggedon a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami.

Americkí blackáči ABIGAIL WILLIAMS dokončujú nový materiál, ktorý by sa mal dostať do obehu začiatkom budúceho roka. Pripravovaný album bude tretím v histórii kapely a jeho názov zatiaľ nie je známy.

Sebastian Bach (ex – SKID ROW) poprosil fanúšikov, aby sa ho už nikdy nepýtali na možný reunion pôvodnej zostavy SKID ROW.

URIAH HEEP vydajú prostredníctvom Frontier Records 23. septembra 2 CD/DVD nazvané Live In Armenia. Koncert sa natáčal v roku 2009, kedy kapela oslavovala 40. výročie. Na DVD bude 15 skladieb vrátane najväčších hitov Lady In Black alebo Easy Livin. Videotrailer k DVD nájdete pod novinkami.

Americká brutal death metalová formácia PATHOLOGY, ktorú mali možnosť vidieť slovenskí fanúšikovia v apríli ako support OBITUARY a GRAVE, dokončili práce na novom albume Awaken To the Suffering, ktorý vyjde 13. septembra. Novinka sa nahrávala s producentom Danielom Castlemanom (IMPENDING DOOM, AS I LAY DYING, WINDS OF PLAGUE).