Novinka MY DYING BRIDE vyjde v marci. AMARANTHE nahrali cover. SYMFOBIA ohlásila odchod gitaristu

MY DYING BRIDE vydajú nový album. HAMMERFALL s novým klipom. AMARANTHE nahrali nový cover. Slováci SYMFOBIA s personálnou zmenou.

MY DYING BRIDE

Doom metaloví veteráni MY DYING BRIDE oznámili, že 6. marca im prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový album s názvom „The Ghost of Orion“. Nižšie nájdete aj prvú ochutnávku v podobe skladby „Your Broken Shore“.

Švédska formácia HAMMERFALL sa prezentuje videoklipom k novej verzii piesne „Second to One“, v ktorej hosťuje Noora Louhimo z BATTLE BEAST. Skladba pôvodne pochádza z aktuálnej dosky „Dominion“.

Kapela AMARANTHE nahrala pred blížiacim sa európskym turné cover skladbu „82nd All the Way“ od SABATON. Celé snaženie podporili aj obrazovým materiálom.

Slováci SYMFOBIA informujú o personálnej zmene. V úvode roka 2020 už skupina nepočíta so službami gitaristu Milana Sitára. „Po vzájomnej dohode sa naše cesty s gitaristom Milanom Sitárom rozišli. Ďakujeme mu za mnohé roky spolupráce, všetky odohraté koncerty, nápady a jeho prínos. Do budúcna mu prajeme veľa úspechov v osobnom a hudobnom živote,“ vyjadrila sa kapela na svojom facebooku.