NIGHTWISH ponúkajú novú pieseň. EPICA a BLACK LABEL SOCIETY pracujú na ďalších albumoch

NIGHTWISH zverejnili novú skladbu. LACUNA COIL s novým klipom. EPICA a BLACK LABEL SOCIETY pracujú na nových albumoch. CARACH ANGREN a Steven Wilson vydajú nové štúdiovky.

NIGHTWISH

Kapela NIGHTWISH zverejnila novú skladbu „Ad Astra“ z chystanej nahrávky „Human. :II: Nature.“, ktorá vyjde 10. apríla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. S novou piesňou skupina zároveň informuje o uzavretí partnerstva s organizáciou World Land Trust. Tá si kladie za cieľ chrániť biologicky najvýznamnejšie a najohrozenejšie biotopy na svete.

Holandská formácia EPICA vstúpila do štúdia Sandlane Recording Facilities, kde pracuje na nástupcovi zatiaľ poslednej radovky „The Holographic Principle“ z roku 2016.

Zakk Wylde z kapely BLACK LABEL SOCIETY prezradil, že v apríli by mohli začať nahrávať nový a zatiaľ nepomenovaný album.

CARACH ANGREN vydajú 29. mája u vydavateľstva Season of Mist nový album „Franckensteina Strataemontanus“. K dispozícii je aj prvý singel s názvom „Monster“.

Taliani LACUNA COIL sa hlásia o slovo s novým videoklipom k piesni „Save Me“ z aktuálnej štúdiovky „Black Anima“.

Anglický hudobník Steven Wilson vydá 12. júna u vydavateľstva Caroline International nový štúdiový album s názvom „The Future Bites“. Pod správou si môžete vypočuť prvú ukážku v podobe piesne „Personal Shopper“.