METALLICA CHYSTÁ EURÓPSKE TURNÉ: SETLIST VYBERÚ FANÚŠIKOVIA!

METALLICA sa chystá na európske turné. Lemmy Kilmister (MÖTORHEAD) vydá sólový album. CARCASS vydajú špeciálne LP. MARDUK na európskom turné bez svojho bubeníka. AMARANTHE majú nový klip.
METALLICA oznámila, že v lete budúceho roka sa chystá na koncerty po celej Európe, pričom fanúšikovia, ktorí si zakúpia lístky online na tieto vystúpenia budú vyzvaní, aby vybrali setlist. Celkovo to bude 18 skladieb, z toho 17 bude podľa výberu fanúšikov a zostávajúca jedna bude úplne nová skladba. Tak čo, bude to konečne budúci rok, kedy opäť zavíta METALLICA na Slovensko?

Legendárny frontman MÖTORHEAD Lemmy Kilmister prezradil v jednom z rozhovorov, že jeho sólový album je takmer hotový, avšak na ďalšie detaily si budeme musieť ešte počkať.

Patológovia CARCASS vydajú 29. novembra chuťovku pre všetkých zberateľov a to špeciálnu reedíciu ich debutového albumu „Reek Of Putrefaction“ na vinyle, ktorý bude ručne číslovaný a bude obsahovať aj plagát. Kvôli zakázanému originálnemu artworku z pitevnými obrázkami získanými z lekárskych časopisov bude LP zabalené vkusne v „čiernom vreci“. Limitovaná edícia je stanovená na 1500 kusov. Zlou správou je, že tento zberateľský kus bude k dostaniu zrejme len v USA. Ako bude vyzerať táto zberateľská rarita, nájdete pod dnešnými novinkami.

MARDUK už zajtra odštartujú svoje európske turné s kapelami GRAVE, DEATH WOLF a VALKYRIA, ale v ich zostave bude chýbať bubeník Lars Broddsson kvôli problémom s nervami v chrbtici. Na turné ho tak nahradí Fredrik Widigs (FLESH THRONE, ex – DEMONICAL). Spomínané turné sa našej krajine vyhne. Tí, ktorí by chceli navštíviť jeden z koncertov to budú mať najbližšie do Viedne, prípadne do Poľska.

Kapela AMARANTHE natočila nový videoklip ku skladbe „Invincible“, ktorá je ich tretím singlom z nového albumu „The Nexus“. Klip nájdete nižšie.