MOTÖRHEAD ZRUŠILI EURÓPSKE TURNÉ, MAYHEM ČOSKORO S NOVINKOU

MOTÖRHEAD zrušili európske turné kvôli pretrvávajúcim zdravotným problémom Lemmyho Kilmistera. MAYHEM dokončujú nový album. SICK OF IT ALL pracujú na novom albume. V slovenskej skupine FACE OF AGONY nastali dve personálne zmeny.
Legendárna kapela MOTÖRHEAD bola nútená zrušiť svoje európske turné, ktoré bolo presunuté z minulej jesene. Dôvodom sú stále pretrvávajúce zdravotné problémy frontmana Lemmyho Kilmistera. Podľa informácii nastal pokrok v jeho zdravotnom stave, ale podľa lekárov je ešte stále skoro na koncertovanie a tak Lemmy spolu s kapelou neochotne toto turné zrušili.

Legendy black metalu MAYHEM oznámili, že mastering ich nového albumu je takmer hotový a ďalšie detaily ako názov albumu či dátum vydania budú oznámené neskôr.

Kapela SICK OF IT ALL momentálne pracuje v štúdiu na nových skladbách pre ich ďalší štúdiový album.

Opäť sa ozýva púchovská thrashová kapela FACE OF AGONY, ktorá má od mája 2013 nového vokalistu J. Kyselicu (ex-DEMENTOR, ex-GOD DEAFMER). Jeho skúsenosti sa určite prejavili pri tvorbe nového materiálu FACE OF AGONY. Kapela svojim spoločným cítením začala tvoriť tvrdý, nekompromisný, agresívny thrash, ktorý sa určite v mnohom líši od predošlej tvorby. V septembri 2013 kapelu z osobných dôvodov opustil gitarista Kerut. Po kratšej dobe túto dieru vyplnil iba 17-ročný Samuel Hacek, ktorý zapadol po každej stránke do skupiny. FACE OF AGONY sú v súčasnosti opäť pripravený stáť na pódiách.