ČLENOVIA BIG FOUR SPOMÍNAJÚ NA RONNIEHO JAMESA DIA

Dnes si môžete pozrieť ako si spomínajú členovia Big Four na Ronnieho Jamesa Dia. Grave Ritual vydajú aktuálny album aj na vinyle. DarkBlack sa rozišli s bubeníkom. A nakoniec sa dozviete, že Putruscene nevystúpia na tohtoročnom Obscene Extreme.

Členovia tzv. „veľkej štvorky“, menovite teda Dave Mustaine (Megadeth), Lars Ulrich (Metallica), Scott Ian (Anthrax) a Kerry King (Slayer) si v bulharskej Soffi počas festivalu Sonisphere zaspomínali na velikána heavy metalu Ronnieho Jamesa Dia. Ich spomínanie si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.

Americkí death metalisti Grave Ritual vydajú aktuálny album Euphoric Hymns From the Altar of Death aj na vinyle. Ale pozor bude v limitovanom počte 400 kusov.

Ďalší američania, tentokrát DarkBlack oznámili, že už nepočítajú so svojim bubeníkom Ebenom Travisom. Žiadne informácie o jeho nástupcovi kapela zatiaľ nezverejnila.

Kanadská death/grindová mašina Purescence nemôže v lete vycestovať do Európy, tak zrušila aj svoje vystúpenie na festivale Obscene Extreme. Miesto nich už organizátori, ale našli náhradu v podobe domácej kapely Psychotic Despair.