AMON AMARTH začnú pracovať na novom albume, RAMMSTEIN zverejnili ukážku z pripravovaného DVD

AMON AMARTH pracujú na novom albume. RAMMSTEIN zverejnili ukážku z chystaného DVD. Novinky aj z táborov ANNIHILATOR, AVULSED, RAGE AGAINST THE MACHINE, UGLY KID JOE a SEBASTIEN.

amon-amarth-promo-band-2013

AMON AMARTH

Švédski Vikingovia AMON AMARTH sa tento týždeň pobrali na chatu do lesa, kde píšu a skúšajú nový materiál pre ich chystanú štúdiovku, ktorá by mohla uzrieť svetlo sveta začiatkom budúceho roka. Ešte dodáme, že kapela stále neoznámila nástupcu na bubenícku stoličku za Fredrika Anderssona, ktorý v marci ukončil svoje 17-ročné pôsobenie v kapele.

Nemecká kapela RAMMSTEIN zverejnila ukážku v podobe skladby „Rammlied“ z ich chystaného DVD „Rammstein in Amerika“, ktoré vyjde 25. septembra prostredníctvom vydavateľstva Island/UMe.

Kapela ANNIHILATOR zverejnila lyric video k piesni „Creepin´ Again“ z ich novej nahrávky „Suicide Society“, ktorá vyjde 18. septembra prostredníctvom vydavateľstva UDR Music.

Aj deatheri AVULSED vypustili nové lyric video a to ku skladbe s názvom „Red Viscera Serology“ z ich nového EP „Altar of Disembowelment“. To vychádza 9. septembra prostredníctvom Xtreem Music.

Rap metalovej formácii RAGE AGAINST THE MACHINE vyjde 16. októbra  prostredníctvom labelu Eagle Rock Entertaiment nové DVD „Live at Finsbury Park“, ktoré sa natáčalo 6. júna 2010 v londýnskom Finsbury parku. Nižšie si môžete pozrieť aj ukážku v podobe skladby „Killing in the Name“.

Rockeri UGLY KID JOE prídu po 19. rokoch za pomoci crowdfundingovej kampane s novým štúdiovým albumom nazvaným „Uglier Than They Used ta Be“, na ktorom im v troch skladbách hosťoval gitarista Phil Campbell (MOTÖRHEAD). Spomínaný album by mal vyjsť na jeseň.

Česká kapela SEBASTIEN vydá nové album „Dark Chambers of Déjà Vu“ celosvětově dne 25. září 2015 pod německými Pride & Joy Music. Producentem je opět Roland Grapow (natáčelo se v Grapow Studios na Slovensku). Autorem textů je, stejně jako u debutu, textař Jan Petričko. Všechny bicí nástroje na albu nahrál Martin „Marthus“ Škaroupka (CRADLE OF FILTH, MASTERPLAN, TITANIC) a skupina postupně zveřejňuje také pěvecké hosty! K 19.8 patří medzi ně Ailyn Giménez (SIRENIA), Tony Martin (ex-BLACK SABBATH) a Zak Stevens (CIRCLE II CIRCLE, SAVATAGE). Skupině se ještě před vydáním CD dostalo pocty, kdy největší evropský metalový festival, Wacken Open Air, použil instrumentální verzi skladby „Crucifixion Of The Heart“ pro oficiální trailer W.O.A. 2016.

sebastien-dark-chambers-of-deja-vu

SEBASTIEN – Dark Chambers of Déjà Vu