SINISTER ZVEREJNILI PODROBNOSTI O NOVINKE

Dnes vám ponúkame podrobnosti o novom albume Sinister. VreidTo-Mera pracujú na nových albumoch. Bruce Lamont z kapely Yakuza pripravuje prvý sólový album. Judas Priest by mali v roku 2011 vyraziť na celosvetové turné.

Vydanie nového albumu holandských deaherov Sinister sa blíži. Legacy of Ashes vyjde 17. decembra a bude na ňom 9 skladieb. Nový album sa nahrával v nemeckom štúdiu Soundlodge s producentom Jorgom Ukenom (God Dethroned, Obscenity). „Toto bude najbrutálnejší a najrýchlejší album v histórii Sinister,“ stojí v oficiálnom vyhlásení kapely. Artwork k novému albumu nájdete pod novinkami.

Vreid nezaháľajú a na 7. februára naplánovali vydanie v poradí piateho albumu. Na zatiaľ bezmennej novinke by malo byť 9 nových songov a album by mal vyjsť prostredníctvom Indie Recordings.

Podľa slov gitaristu legendárnych Judas Priest, teda KK Downinga sa kapela chystá v roku 2011 na ďalšie svetové turné. Playlist a ani ďalšie podrobnosti ako sú ich zastávky zatiaľ zverejnené neboli.

Britská progresívna kapela To-Mera začala pracovať na treťom albume.

Bruce Lamont z kapely Yakuza chystá na začiatok roka 2011 vydanie svojej sólovej prvotiny s názvom Feral Songs For the Epic Decline. Album vyjde 25. januára.