Zomrel bývalý bubeník MOTÖRHEAD Taylor (†61), FLESHGOD APOCALYPSE vydajú nový album

Zomrel bývalý bubeník MOTÖRHEAD. FLESHGOD APOCALYPSE zverejnili artwork nového albumu. LAMB OF GOD zas nové lyric video. ABORTED majú nový klip. Ivan Babilonský vydal nový materiál s projektom THREE LITTLE SUNS.

phil-taylor-motorhead

R.I.P. Phil Taylor

Phil „Philthy Animal“ Taylor, bývalý bubeník legiend MOTÖRHEAD, zomrel v stredu 11. novembra vo veku 61 rokov. O jeho smrti informoval Taylorov bývalý spoluhráč v MOTÖRHEAD, ex-gitarista Fast Eddie Clarke. Česť jeho pamiatke.

Talianskí symphonic death metaloví FLESHGOD APOCALYPSE zverejnili artwork k ich novému štúdiovému albumu s názvom „King“, ktorého vydanie ja naplánované na začiatok budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. O artwork sa postaral Eliran Kantor.

fleshgod-apocalypse-king

FLESHGOD APOCALYPSE – King

Američania LAMB OF GOD zverejnili nové lyric video ku skladbe „Erase This“ z ich aktuálnej, v poradí siedmej štúdiovky „VII: Sturm Und Drang“.

Death metalisti ABORTED majú nový live videoklip ku piesni „Necrotic Manifesto“ pochádzajúcej z ich aktuálnej rovnomennej radovky. Klip sa natáčal počas ich tohtoročného vystúpenia na festivale Graspop Metal Meeting v Belgicku.

Ivan „Ivin“ Babilonský z kapely OBLITERATE je známy aj rôznymi bočnými projektmi. Jedným z nich je aj THREE LITTLE SUNS. Pod touto značkou vydal 9. novembra 5-skladbový materiál. Babilonský zložil hudbu, nahral akustické aj elektrické gitary, basgitaru, sample, zeditoval bicie. Materiál nahrával v jeho domácom štúdiu a navyše sa Ivan postaral aj o artwork. Nahrávka je dostupná na TOMTO ODKAZE.