NOVINKY OD SIX FEET UNDER,JUDAS PRIEST UŽ NEBUDÚ KONCERTOVAŤ

Chris Barnes poodhalil novinky z tábora Six Feet Under. Nasledujúce turné bude posledným v histórii kapely Judas Priest. Sodom už našli nového bubeníka. Biohazard sa upísali Nuclear Blastu. Omnium Gathering zverejnili podrobnosti o novom albume. Dnes predstavujeme potvrdené kapely na belgickom festivale Graspop Metal Meeting.
Chris Barnes zo Six Feet Under prezradil novinky, ktoré kapela chystá. V prvom rade pracuje na DVD Wake the Night! Live in Germany, ktoré by malo vyjsť v aprílí 2011. Koncertný záznam, ktorý bude na DVD sa natáčal na festivale Party San v roku 2009. „Oproti nášmu záznamu z festivalu With Full Force nastalo pár zmien. Keďže sme hrali v noci využili sme aj pyrotechnické efekty, ktoré našej show pridali na atraktívnosti a desivosti,“ nechal sa počuť Barnes. V hlavách muzikantov zo Six Feet Under sa už rodí aj myšlienka na nový album. „Chceme použiť mnoho rôznych pohľadov a postupov pri tvorení nového albumu. Z našich nápadov som nadšený,“ neskrýval nadšenie legendárny spevák. Video, kde Chris hovorí o podrobnostiach nájdete pod novinkami.

Legendárna kapela Judas Priest oznámila, že po nadchádzajúcom turné a festivalových vystúpenia, ktoré začnú v júni na Sweden Rock a skončia na nemeckom Wackene končia so živými vystúpeniami. Takže nenechajte si ujsť príležitosť vidieť túto legendu posledný krát.

Sodom zverejnili meno nového bubeníka. Stal sa ním Markus „Makka“ Freiwald, ktorý predtým pôsobil v kapelách Despair a Flaming Anger a taktiež bol členom projektu Voodoocult. Freiwald sa mihol aj na albume Irreligious portugalčanov Moonspell, na ktorom nahral perkusie s polupracoval aj s Rotting Christ na Triarchy of the Lost Lovers.

Znovuzrodená kapela Biohazard podpísala zmluvu s vydavateľstvom Nuclear Blast. To by malo šíriť ich novinku v Európe. Zatiaľ bezmenný desiaty štúdiový album by mal vyjsť zkraja budúceho roka.

Omnium Gatherum dokončili práce na novom albume New World Shadows, ktorého vydanie je naplánované na 7. februára a vydá ho Lifeforce Records. Novinkia sa nahrávala v štúdiu OMG vo Fínsku s Temmu Aaltom a mix si vzal na starosti Dan Swano. Kapela sľubuje, že pôjde o kvalitný melodic deathový album.

Tentokrát vám predstavíme potvrdené kapely na známom belgickom festivale Graspop Metal Meeting. Ten sa uskutoční od 24. do 26. júna v meste Dessel. Potvrdené kapely: Sepultura, Iced Earth, Terror, Arch Enemy, Soilwork, Scorpions, Volbeat, Epica, Parkway Drive, The Damned Things, Master of Reality, Heaven Shall Burn, Angel Witch, Kverlatak, The Black Dahlia Murder a Revorker.