SEPULTURA už pracuje na ďalšom albume. Správy aj z táborov WHITECHAPEL, DESTRUCTION a SPIRITUAL BEGGARS

SEPULTURA a WHITECHAPEL chystajú nové albumy. DESTRUCTION teasujú nový videoklip. SPIRITUAL BEGGARS sa prezentujú klipom.

sepultura-green

SEPULTURA

Brazílska legenda SEPULTURA chystá nový štúdiový album, ktorý nahrajú vo Fascination Street Studios s producentom Jensom Bogrenom. Nižšie nájdete video z príprav na nahrávanie novinky. Album by mal vyjsť ešte tento rok prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Deathcoristi WHITECHAPEL oznámili, že 24. júna im prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records vyjde nová radovka s názvom „Mark of the Blade“. Na novinke by mala ostať kapela verná svojim koreňom, ale zároveň sa odvážia na nepreskúmané územia a to zvukovo aj textami. Nižšie nájdete lyric video k titulnej piesni.

Thrash metalisti DESTRUCTION teasujú nový videoklip ku skladbe „Under Attack“ pochádzajúcej z ich rovnomennej štúdiovky, ktorá uzrie svetlo sveta 13. mája prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Klip zverejnia budúci týždeň.

Formácia SPIRITUAL BEGGARS má nový videoklip ku skladbe „Hard Road“ z ich čerstvej štúdiovej novinky „Sunrise to Sundown“.