FREEDOM CALL VYDAJÚ SVOJE PRVÉ DVD, MELECHESH MAJÚ NOVÝ KLIP

Freedom Call vydajú svoje úplne prvé DVD a my vám prinášame podrobnosti o ňom. Mikael Akerfeldt spojil svoje sily so Stevenom Wilsonom. Holanďania Nemesea majú nový label. Melechesh zverejnili nový videoklip, ktorý vám ponúkame na prezretie. Onslaught opustil pôvodný bubeník. Candlemass vydajú v rámci 25. výročia špeciálne 2 CD. Limp Bizkit pracujú na novom albume.
Nemeckí melodici Freedom Call vydajú 14. júna svoje prvé DVD nazvané Live In Helvetia. Koncertný záznam pochádza z 29. decembra minulého roka, kedy Freedom Call hrali v Prattelne. Freedom Call vydávajú DVD 15 rokoch existencie a asi 200 tisíc predaných nosičoch. Na Live In Helvetia nájdete 20 skladieb.

Mikael Akerfeldt (Opeth) a Steven Wilson (Porcupine Tree) dopísali materiál pre ich spoločný debutový album. Pravda, materiál treba ešte nahrať, ale mal by vyjsť začiatkom budúceho roka.

Holandská gothic rocková kapela Nemesea sa upísala vydavateľstvu Napalm Records. To im vydá tretí album počas tohto leta.

Izraelčania Melechesh, ktorí sa nedávno predstavili aj v Prahe na turné s Nile, zverejnili nový videoklip. Ten sa natáčal v Istanbule s kanadským režisérom Rouzbehom Heydarim a je na skladbu Grand Gathas of Baal Sin z aktuálneho albumu The Epigenesis. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Britských thrasherov Onslaught opúšťa pôvodný bubeník Steve Grice. Na nadchádzajúcom turné ho dočasne zaskočí Michael Hourihan (Extreme Noise Terror, Desecration).

V rámci 25. výročia Candlemass vydá Peaceville Records špeciálne 2 CD Epicus Doomicus Metallicus 16. mája. Na bonusovom disku nájdete komentár zakladajúceho člena kapely Leifa Edlinga k príbehom jednotlivých skladieb a ich nahrávaniu.

Američania Limp Bizkit oznámili, že pracujú na novom albume nazvanom Gold Cobra. Ten by mal vyjsť 7. júna prostredníctvom Interscope Records.