BEHEMOTH NAPLÁNOVALI PRVÉ KONCERTY NA OKTÓBER

Behemoth už naplánovali prvé koncerty. Iron Maiden odohrajú na Sonisphere v ČR plný koncertný set. Zomrel Matt LaPorte (Jon Olivas Pain). Na záver vám ponúkame videoklip od rockerov Stampede.
Zdá sa, že rekonvalescencia Adama „Nergala“ Darskeho prebieha bez vážnejších komplikácií, pretože Behemoth oficiálne potvrdili 6 koncertov v rodnom Poľsku. Domácim fanúšikom sa kapela predstaví od 8. do 21. októbra.

Festival Sonisphere, ktorého odnož sa uskutoční 11. júna aj v Česku oznámil, že legenda Iron Maiden zahrá na festivale plný koncertný set a nie iba festivalové vystúpenie. Okrem Iron Maiden sa nielen českým fanúšikom predstavia aj Korn, In Flames, The Sisters of Mercy, Mastodon, Kreator, Cavalera Conspiracy, Misfits, Duff McKagan Loaded, Debustrol, Root, Locomotive a X-Core.

Zubatá opäť kosila v radoch hudobníkov. Minulú stredu večer zomrel gitarista Matt LaPorte (Jon Olivas Pain). LaPorte zomrel vo svojom dome krátko po 18. hodine. Príčiny smrti neboli doteraz zverejnené. R.I.P. Matt…

Britská reformovaná rocková kapela Stampede nahrala videoklip na novú skladbu Having Fun. Táto pieseň sa bude nachádzať na nadchádzajúcom albume A Sudden Impulse, ktorý vyjde 9. mája. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.