TRAILER K DVD FREEDOM CALL A K NOVINKE OD VOMITORY

Freedom Call zverejnili trailer k prvému DVD v histórii kapely. Pozrieť si môžete aj trailer k novému albumu švédskych deatherov Vomitory. Tretie video je od Fínov Insomnium. Journey vydajú nový album. Hellyeah začnú nahrávať nový album v októbri. Sarah Jezebel Deva má nové vydavateľstvo. Američanov Whitechapel zadržala polícia pre výtržnosti.
Nemci Freedom Call zverejnili videotrailer k novému DVD Live In Hellvetia. Ide vôbec o prvé DVD tejto formácie. Balík DVD a CD zachytáva živé vystúpenie vo švajčiarskom Prattelne, ktoré sa uskutočnilo v decembri minulého roka. Na ploche 110 minút nájdete 20 skladieb Freedom Call. Druhý DVD disk obsahuje rôzne rozhovory s kapelou, pohľad do zákulisia kapely a mnoho ďalšieho. Live In Hellvetia vyjde 23. mája.

Dnes vám ponúkame aj ďalšie video. Včera vydali švédski deatheri Vomitory svoj v poradí už 8. štúdiový album Opus Mortis VIII. prostredníctvom labelu Metal Blade. O produkciu a mix novinky sa postaral Rikard Lofgren, ktorý sa o Opus Mortis VIII. vyjadril, že je to najlepší album od Vomitory vôbec. Novinka bude obsahovať 10 smrtiacich skladieb a štyri bonusy. Trailer k novému materiálu nájdete pod dnešnými novinkami, kde nájdete aj jeho artwork.

Fíni Insomnium majú nový klip. Ten sa natáčal počas ich turné ešte na jeseň minulého roka a je na skladbu Weather the Storm. Ako hosť v tejto skladbe vystúpil vokalista Dark Tranquillity Mikael Stanne. Skladba sa nachádza na rovnomennom singli tejto kapely. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Americkí rockeri Journey vydajú nový album Eclipse 3. júna prostredníctvom Frontier Records.Novinka bude obsahovať 12 nových skladieb.

Podľa slov bubeníka Hellyeah Vinnieho Paula (Pantera, Damageplan) začne kapela nahrávať nový album v októbri.

Sarah Jezebel Deva (Cradle of Filth, Therion, Mortiis) sa upísala vydavateľstvu Listenable Records. To jej vydá niekedy v júli aj pripravovanú novinku The Corruption of Mercy

Američania Whitechapel boli počas európskeho turné nachvíľu zadržaní políciu. Stalo sa tak v Nemecku, kde na hotely spustili alarm a vyhadzovali von oknom matrace. Po vyplatení pokuty boli pustení a momentálne pokračujú vo svojom turné.