DEVIN TOWNSEND ZVEREJNIL PODROBNOSTI O DECONSTRUCTION

Devin Townsend zverejnil artwork ku Deconstruction a zverejnil aj mená hostí. All Shall Perrish zverejnili artowrk k novinke. Artwork a podrobnosti o novinke sa dozviete aj od Nórov Djerv. Warrant nahrali videoklip. Elvenking opustil bubeník Zender. Ku Američanom Against the Plagues sa pridal Marcin „Novy“ Novak (Behemoth, Vader).
Hudobný génius Devin Townsend zverejnil artwork už aj ku albumu Deconstruction. Deconstruction spoločne s Ghost vyjdú 21. júna prostredníctvom InsideOut Music. Artwork nájdete pod novinkami. Na Deconstruction bude mať Devin Townsend k dispozícii množstvo zaujímavých hostí. Za všetkých spomenieme aspoň mená ako Mikael Akerfeldt (Opeth, Bloodbath), Ihsahn (Ihsahn, Emperor), Joe Duplantier (Gojira) alebo Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan). Myslím, že sa máme načo tešiť.

Američania All Shall Perish zverejnili artwork ku chystanej novinke This Is Where It Ends, ktorá vyjde 29. júla prostredníctvom Nuclear Blast. Artwork namaľoval Brent Elliott White (Death Angel, Job For A Cowboy, Whitechapel) a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami.

Nórska kapela Djerv zverejnila podrobnosti o pripravovanom debutovom albume. Zatiaľ stále bezmenný debut bude obsahovať 9 skladieb. Speváčkou tejto kapely nie je nikto iný ako Agnete Kjolsrud, ktorá spolupracovala aj s Dimmu Borgir na ich poslednom albume Abrahadabra a hosťovala aj na albume Norron Livskunst od Solefaldu. Djerv vydali singel Madman, ku ktorému sa chystajú natočiť videoklip. Album má vyjsť 17. júna prostredníctvom Indie Recordings. Artwork k debutu nájdete pod novinkami.

O novom albume amerických rockerov Warrant sme vás už informovali. Kapela teraz zverejnila videoklip ku skladbe Lifes A Song, ktorý sa nachádza na pripravovanom albume Rockaholic, ktorý vyjde 17. mája. Videoklip nájdete pod novinkami.

Taliani Elvenking hlásia personálne zmeny. Z kapely odišiel po 12-tich rokoch bubeník Zender. Dôvodom jeho odchodu z kapely boli bližšie nešpecifikované osobné problémy. Elvenking majú za neho už aj náhradu, novým bubeníkom sa stal Symohn.

Chicagská kapela Against the Plagues prijala do svojich radov basáka Behemothu a Vader Marcina „Novy“ Novaka. Podľa slov členov Against the Plagues je kapela nadšená z jeho získania a všetci sú už nedočkaví, kedy začnú spoločne pracovať na druhom albume.