PODROBNOSTI O NOVÝCH ALBUMOCH OD VADER ALEBO TRIVIUM

VADER zverejnili artwork a dátum vydania Welcome To the Morbid Reich. Podrobnosti o novinkách zverejnili aj Jamey Jasta (HATEBREED), WARBRINGER, TRIVIUM, Sebastian Bach a TERRORIZER. MISERY INDEX sa upísali labelu Season of Mist.
Poliaci VADER zverejnili artwork a dátum vydania očakávaného nového albumu Welcome To the Morbid Reich. Desiaty album v poradí vyjde 12. augusta prostredníctvom Nuclear Blast. Novinka sa nahrávala v štúdiu Hertz a bude obsahovať 12 nových skladieb. Artwork welcome To the Morbid Reich si vzal na starosti Zbigniew Bielak (WATAIN, DESTROYER 666) a vy ho nájdete pod novinkami.

Jamey Jasta, forntman HATEBREED vydá 26. júla debutový sólový album nazvaný Jasta, ktorý sa dostane na pulty obchodov vďaka vydavateľstvu eOne Music. Debut bude obsahovať 12 skladieb a nájdete na ňom zaujímavých hostí, ktorými sú Phil Labonte (ALL THAT REMAINS, Randy Blythe, Mark Morton (LAMB OF GOD), Tim Lambesis (AS I LAY DYING), Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY) a Mike Vallely. Artwork Jastovej sólovky nájdete pod dnešnými novinkami.

Americkí thrasheri WARBRINGER taktiež prezradili podrobnosti o novom albume. Tretí album v poradí sa bude volať Worlds Tom Asunder a vyjde v spetembri prostredníctvom Century Media Records. Album produkoval Steve Evetts (THE DILLINGER ESCAPE PLAN, SYMPHONY X, SEPULTURA).

In Waves je názov nového albumu amerických TRIVIUM, ktorý vyjde 9. augusta prostredníctvom Roadrunner Records. Novinka sa nahrávala pod dohľadom Colina Richardsona (MACHINE HEAD, BULLET FOR MY VALNETINE, SLIPKNOT) na Floride a bude obsahovať 13 nových songov. Artwork novinky nájdete pod novinkami.

Bývalý líder legendárnej kapely SKID ROW Sebastian Bach zverejnil stanovil názov nového albumu na Kicking and Screaming. Novinka vyjde 27. septembra prostredníctvom Frontier Records.

Grindcoreová legenda TERRORIZER sa upísala labelu Season of Mist, ktorý by im mal vydať nový album začiatkom budúceho roka. V súčasnej dobe kapela na ňom pracuje. Novinku by mal nahrať s kapelou už aj Pete Sandoval, ktorý nemohol nahrať kvôli zdravotným problémom nový album domovskej kapely MORBID ANGEL.

Francúzske vydavateľstvo Season of Mist vzalo pod svoje krídla aj Američanov MISERY INDEX, ktorí začnú písať nový materiál ešte tento rok.