NIGHTWISH majú druhý trailer k DVD, BLIND GUARDIAN nahrali pieseň k novej videohre

NIGHTWISH zverejnili druhý trailer k novému DVD. BLIND GUARDIAN spravili soundtrack k videohre. Pozrite si krátky dokument o soche Lemmyho Kilmistera. Novinky hlásia aj GOTTHARD, ABORTION a NAHUM.

nightwish-kosice-2016-11

NIGHTWISH v Košiciach

Fínska formácia NIGHTWISH zverejnila druhý oficiálny trailer k ich novému DVD „Vehicle of Spirit“ mapujúce jeden a pol roka trvajúce turné „Endless Forms Most Beautiful Tour“. Spomínané DVD sa na pulty predajní dostane napokon o pár dní neskôr, ako bolo avizované (9.12. malo byť) a to 16. decembra vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Nemeckí bardi BLIND GUARDIAN spravili soundtrack s názvom „Children of the Smith“ k videohre „The Dwarves“. Nižšie nájdete aj videos celou piesňou.

Režisér Rocio Romero natočila krátky dokument „Live to Win“ o soche Lemmyho Kilmistera v bare Rainbow Bar and Grill v západnom Hollywoode. S návrhom postaviť sochu prišiel Katon De Pena z kapely HIRAX, ktorý spustil crowdfundingovú kampaň, majiteľ baru zatiaľ hľadal vhodného zhotoviteľa. Nakoniec bol vybraný miestny umelec Travis Moore.

Hard rockeri GOTTHARD zverejnili video z procesu natáčania ich nové videoklipu ku piesni „Stay With Me“ pochádzajúcej z novej radovky „Silver“. Tá vyjde 13. januára 2017 prostredníctvom vydavateľstva PIAS.

Domáci grindcoristi ABORTION nahrávajú nový štúdiový album s názvom „All You Need Is Hate“. Nahraté sú zatiaľ bicie a basgitara. Novinka by mala obsahovať 20 skladieb a vyjde na vinyle v kooperácii viacerých labelov z celého sveta. Do budúcnosti sa ráta aj s CD verziou.

Česká skupina NAHUM natočila nový obrazový materiál k piesni „The Clash of the Fury“, ktorá pochádza zo stále aktuálneho vlaňajšieho albumu „And the Chaos Has Begun“.