FLESHGOD APOCALYPSE začiatkom mája odohrajú na Slovensku až tri koncerty

Králi symfonického death metalu FLESHGOD APOCALYPSE z Talianska sa predstavia v máji v našej krajine až na troch koncertoch! Zavítajú postupne do Bratislavy, Banskej Bystrice a Košíc.

FLESHGOD APOCALPYSE (Ita) – symphonic death metal

Streda 3.5.2017, Bratislava – Randal Club
Štvrtok 4.5.2017, Banská Bystrica – Urban Spot
Piatok 5.5.2017, Košice – Collosseum

FLESHGOD APOCALYPSE boli založení v Perugii v roku 2007 a krátko po svojom štarte vydali svoju prvú demonahrávku. To bolo v nasledujúcom roku vydané aj na spoločnom CD s ďalšími talianskymi kapelami SEPTICAL GORE, MODUS DELISTI a ONIRIK.

FLESHGOD APOCALYPSE už v roku 2008 podpísali zmluvu s Neurotic Records a koncertne podporili kapely ako BEHEMOTH, DYING FETUS, HATE ETERNAL, NAPALM DEATH či SUFFOCATION. V máji 2008 kapela nahrala svoj debutový album, rozišla sa s firmou Neurotic a album „Oracles“ tak vychádza až v roku 2009 u Willowtip Records. Krátko po vydaní debutu kapela mení zostavu a v 16.Cellar Studios nahráva EP „Mafia“ a vydáva sa na samostatné turné po Európe, na ktorom podporuje SUFFOCATION.

V roku 2011 FLESHGOD APOCALYPSE podpisujú zmluvu s labelom Nuclear Blast Records a posúvajú sa tak do prvej línie extrémneho death metalu. Druhý dlhohrajúci album „Agony“ skupina vydala v auguste 2011. Tento album okrem vlastnej tvorby obsahuje aj cover „Heartwork“ od death metalového božstva CARCASS. Kapela odohrala turné po USA a dokonca sa objavila aj na koncertoch v Južnej Afrike, kde vystupovala s miestnymi death metalovými spolkami.

Ďalším, v poradí tretím albumom sa stal „Labyrinth“, ktorý bol vydaný v roku 2013. Zatiaľ posledným zásekom je štvrtý album FLESHGOD APOCALYPSE „King“, ktorý na etikete Nuclear Blast Records vyšiel vlani. V súčasnosti kapela pripravuje svoje samostatné turné, v rámci ktorého sa až 3-krát zastaví aj na Slovensku, a to vďaka agentúre EPG.

Plagát k trom slovenským koncertom

Tlačová správa