Metaloví bastardi tour: ČAD rozsekajú 7 slovenských miest!

Čerství držitelia sošky Radio_Head_Awards 2017 za album „Bastard“ vyrážajú na veľké turné spoločne s MALIGNANT TUMOUR a ACID FORCE. Zahrajú vám ho celý, stále bez Bašky, ale v trojici!

METALOVÍ BASTARDI TOUR

ČAD (Sk – Svätý jur) – violence crust/thrash
MALIGNANT TUMOUR (Cze) – crust punk/heavy metal
ACID FORCE (Sk – Banská Bystrica) – thrash metal

23.3. 2018, Banská Bystrica – Klub 77
24.3. 2018, Trnava – K Klub
6.4. 2018, Liptovský Mikuláš – Riders Klub
7.4. 2018, Košice – Collosseum
20.4. 2018, Zvolen – Dom kultúry ŽSR
21.4. 2018, Žilina – Stanica Záriečie
4.5. 2018, Bratislava – Majestic *(ČAD ako predkapela KVELERTAK)

Banner k turné Metaloví bastardi

ČAD rozsekajú kluby na cimpr-campr! V siedmich slovenských mestách prezentujú svoj aktuálny a vysoko hodnotený album „Bastard“ (recenzia TU) na turné „Metaloví Bastardi Tour 2018“, kde si trojica prizvala aj českú formáciu MALIGNANT TUMOUR a mladých banskobystrických thrasherov ACID FORCE. Koncerty sa postupne zastavia v Banskej Bystrici, Trnave, L. Mikuláši, Košiciach, Zvolene, Žiline a Bratislave.

„Keďže sme už dvestokrát obehli všetky temné miesta našej podivuhodnej krajiny s rovnakým repertoárom, povedali sme si, že na turné s MALIGNANT TUMOUR a ACID FORCE zvolíme iný prístup. Zahráme celého „Bastarda“ a ako bonus mrdneme pár nestarnúcich šlágrov ako „Ťažký kov“, „Konflikty“, „či Sekery a buzogáne,“ napísala kapela na svojom oficiálnom Facebooku.

Basgitaristka Baška je stále na materskej, ale nemusíte sa báť. ČAD budú hrať v trojici. „Turné zahráme v trojke. Bašku, ktorá je na materskej, zaskočí legendárny Hulo, ktorý doslova písal dejiny tvrdej hudby na Slovensku. V deväťdesiatych rokoch hral v legendárnych TESTIMONY, neskôr v DAVOVEJ PSYCHÓZE a nakoniec so svojou basou rachotil aj v INÉ KAFE. Je nám cťou, že prijal ponuku. Máme aj nejaké prekvapenia, tie budú však až na mieste!,“ dodali Pišta a Valér.

Plagát k turné