CANNIBAL CORPSE ZAČALI NAHRÁVAŤ NOVÝ ALBUM

CANNIBAL CORPSE nahrávajú nový album s Erikom Rutanom. CRADLE OF FILTH zverejnili podrobnosti o novom mini albume. MY DYING BRIDE a CYNIC vydajú nové EP. GRAVEWORM zverejnili video trailer k novému albumu. Austrálčania PARKWAY DRIVE ponúkajú nový videoklip. Švédi NOCTURNAL RITES pracujú na novom albume.
Legendárni americkí deatheri CANNIBAL CORPSE začali nahrávať dvanásty štúdiový album. Nový materiál sa nahráva v štúdiu Sonic Ranch v Texase s producentom Erikom Rutanom. Novinka bude tretím albumom, na ktorom kapela spolupracuje s Rutanom (Kill – 2006, Evisceration Plague – 2009). Názov a dátum vydania nového materiálu zatiaľ nepoznáme.

CRADLE OF FILTH doplnili informácie o pripravovanom mini albume Evermore Darkly…. Mini album vyjde 17. októbra ako balenie CD/DVD. Na mini albume bude osem skladieb, z ktorých dve budú nové a zvyšných šesť budú raritné verzie už známych skladieb. DVD bude obsahovať obrazový záznam z koncertu kapely na tohtoročnom festivale Graspop Metal Meeting a k dispozícii budú mať fanúšikovia desať skladieb z tohto koncertu. Okrem koncertu bude k dispozícii aj dokument On the Road a promo klip ku skladbe Lillith Immaculate.

MY DYING BRIDE vydajú 7. novembra EP Barghest O Whitby prostredníctvom Peaceville Records. EP vyjde ako CD a aj na vinyle, avšak v obmedzenom počte. Na EP nájdeme jednu skladbu, ktorá bude mať 25 minút. Artwork Barghest O Whitby nájdete pod dnešnými novinkami.

GRAVEWORM zverejnili trailer k pripravovanej novinke Fragments of Death, ktorá sa na pulty obchodov dostane 21. októbra prostredníctvom Nuclear Blast Records. Fanúšikovia sa už teraz môžu tešiť na 11 nových skladieb a jednu bonusovú. Trailer nájdete pod dnešnými novinkami.

CYNIC vydajú 11. novembra nové EP Carbon-Based Anatomy prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist. Na EP bude 6 skladieb.

Austrálčania PARKWAY DRIVE natočili videoklip ku skladbe Unrest, ktorá sa nachádza na ich poslednom albume Deep Blue. Videoklip nájdete pod novinkami.

Švédska power metalová kapela NOCTURNAL RITES vypustila do sveta správu, že sa pripravujú na nahrávanie nového albumu. Kapela v súčasnej dobe skúša nové skladby a za pár týždňov sa chystá do štúdia.