NOVÉ VIDEOKLIPY OD GRAVEWORM A IMMOLATION

Novými videoklipmi sa prezentujú Taliani GRAVEWORM a Američania IMMOLATION. HALFORD vydajú koncertný obrazový záznam. Počas turné kapely PAIN vznikol zaujímavý rozhovor s Petrom Tägtgrenom. JON OLIVAS PAIN začínajú pracovať na novom albume. Nasledujúce turné ANATOMY OF I bude bez basáka Stevea DiGiorgia. AFM Records oslavujú 15. výročie.
Taliani GRAVEWORM natočili videoklip na skladbu See No Future, ktorá sa bude nachádzať na chystanej novinke Fragments of Death. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Nový videoklip zverejnili aj americkí deatheri IMMOLATION. Klip je na skladbu Illumination, ktorá sa nachádza na novom EP Providence, ktoré vyšlo včera a obsahuje 5 nových skladieb.

Metal God Records a Rob Halford vydajú 21. novembra nový záznam z koncertu v kvalite HD nazvaný Halford Live At Saitama Super Arena. Na zázname bude 15 skladieb kapely HALFORD, ktorá odohrala koncert v zostave Rob Halford – vokály, Roy Z. – gitara, „Metal“ Mike Chlasciak – gitara, Mike Davis – basgitara a Bobby Jarzombek – bicie.

Metalový server Metal-Trails.com urobil zaujímavé interview s Petrom Tägtgrenom počas vystúpenia kapely PAIN 5. októbra v nemeckom Hamburgu. Video s rozhovorom nájdete pod dnešnými novinkami.

Bubeník Chris Kinder a legendárny vokalista Jon Oliva zverejnili na svojich facebookovských profiloch, že kapela JON OLIVAS PAIN začala pracovať na novom albumer, ktorý by mal vyjsť v priebehu budúceho roka.

Kapela ANATOMY OF I zverejnila informáciu, že na nasledujúcom turné, ktoré odštartuje nabudúci rok nebude kapele k dispozícii basák Steve DiGiorgio. Jeho dočasným zástupcom bude Robin Zielhorst (EXIVIOUS, ex – CYNIC). Kapela začne skúšať živé vystúpenie s novým basákom ešte počas tohto mesiaca.

Metalové vydavateľstvo AFM Records oslavuje v tomto roku 15. výročie. Oslavy tohto jubilea sú spojené s festivalom v Hamburgu, ktoré usporadúva vydavateľstvo 26. novembra. Na festivale sa predstavia hlavní ťahúni labelu ako U.D.O., VOODOO CIRCLE alebo ORDEN OGAN. Okrem toho vydavateľstvo vydá 3 diskovú kompiláciu AFM Records 15th Anniversary Compilation. Kompilácia bude obsahovať najväčšie hity, ktoré vyšli pod značkou tohto vydavateľstva a námatkovo spomenieme, že na diskoch budú skladby napríklad od AVANTASIA, MASTERPLAN alebo BRAINSTORM.