NOVÉ VIDEOKLIPY MACHINE HEAD, ICED EARTH A TRIVIUM

V dnešných novinkách sa toho možno veľa nedočítate, no o to viac uvidíte. Prinášame vám nové videoklipy MACHINE HEAD, ICED EARTH a TRIVIUM.
Všetky novinky dnes pochádzajú spoza veľkej mláky. Začneme pri kalifornskej formácii MACHINE HEAD  Ich siedmy štúdiový album s názvom Unto The Locust  vyšiel 23. septembra a teraz sme sa dočkali aj videoklipu k jednej zo skladieb. Konkrétne ide o skladu Locust. Videoklip režíroval Mike Sloat, ktorý sa na tvorbe videoklipov tejto kapely podieľal už aj v minulosti.

Týždeň po vydaní albumu Dystopia amerických heavy metalistov ICED EARTH aj oni prichádzajú s novým videoklipom. Túto česť dostala pilotná a rovnomenná skladba albumu Dystopia. Videoklip si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Dnešnú video nádielku uzatvára floridská formácia TRIVIUM, ktorá  tri mesiace  po vydaní albumu In Waves ponúka fanúšikom aj videoklip. Výber padol na skladbu Built To Fall a režírovania sa chopil Ramon Boutviseth, ktorý v minulosti spolupracoval okrem iných aj s Darkest Hour, Incubus, či All That Remains.