Exkluzívna súťaž: Hrajte o stretnutie s kapelami RAGE a FIREWIND v Košiciach a Bratislave

Spoločne s organizátormi koncertov RAGE a FIREWIND v Bratislave a Košiciach sme pre vás pripravili síce bleskovú, ale o to exkluzívnejšiu súťaž.

Úderné trio RAGE na čele s Peavym Wagnerom a grécki melodici FIREWIND na čele s gitaristom Gusom G. sa najskôr predstavia v nedeľu 14. januára v Košiciach (Collosseum) a potom v utorok 16. januára v Bratislave (Randal).

Valhalla.sk sa dohodla s organizátormi koncertov na vskutku exkluzívnej súťaži práve pre vás, milí čitatelia. Obe kapely, RAGE aj FIREWIND súhlasili so stretnutím s fanúšikmi s tzv. „meet and greet“ počas oboch koncertov.

Banner k turné RAGE a FIREWIND

Chcete sa teda stretnúť s RAGE a FIREWIND? Tak sa zapojte do našej súťaže! Budeme žrebovať dvoch výhercov (dvaja v Košiciach a dvaja v Bratislave), ktorí budú môcť  stretnúť svoje idoly. Porozprávať sa s nimi, odfotiť sa, nechať si podpísať nejakú tú platňu či cd. Tentokrát nebude treba odpovedať na žiadne záľudné otázky.

Vy, ktorí idete do Košíc, jednoducho napíšte do piatku 12. januára do polnoci na mail sutaze.valhalla@gmail.com (nezabudnite pripojiť vaše kontaktné údaje, meno, adresu a telefón), prečo by ste sa práve vy mali stretnúť s kapelami RAGE a FIREWIND. To isté platí aj pre návštevníkov bratislavského koncertu. Vy píšte do nedele 14. januára do polnoci. Do predmetu mailu uveďte „RAGE, FIREWIND – stretnutie v KE (alebo BA)“ – podľa toho, na ktorý koncert idete.

Dôležité upozornenie: Prosíme vás, aby sa do súťaže zapájali iba tí, ktorí majú o stretnutie s kapelami reálny záujem. Podľa inštrukcií od organizátorov, obe stretnutia by mali prebehnúť pred jednotlivými koncertmi, približne medzi 16:30 až 17:30. Výhercov budeme kontaktovať mailom s inštrukciami.