Tri poľské kapely sa valia na Banskú Bystricu: Black metalové hody na čele s BLAZE OF PERDITION

„Feed the Fire, Fan the Flame“ nesie názov turné troch poľských kapiel, ktoré budú mať svoju jedinú zastávku na Slovensku v Banskej Bystrici.

FEED THE FIRE, FAN THE FLAME

BLAZE OF PERDITION (Pol) – black metal
IN TWILIGHTS´S EMBRACE (Pol) – black metal
DOM ZLY (Pol) – post metal

Piatok 16.2.2018, Banská Bystrica – RC Tartaros
Štart: 20:00, vstupné: 10 € (predpredaj na thunderartbooking@gmail.com) / 12 € (na mieste)

Turné organizuje poľská agentúra Left Hand Sounds v a slovenskú zastávku v spolupráci s Thunder Art Booking. Rock klub Tartaros už ako obvykle dejiskom najlepších black metalových akcií roka privíta ako headlinera BLAZE OF PERDITION. Kapela, ktorá v roku 2013 utrpela stratu, keď pri dopravnej havárii prišla o basáka, sa z tejto nehody spamätala a v roku 2015 vydala vynikajúci album „Near Death Revelations“. V novembri minulého roka 2017 vyšiel v poradí štvrtý full album s názvom „Conscious Darkness“, ktorý predstavia vôbec v ich prvom živom vystúpení na Slovensku.

Poľsko je skutočne jedna z krajín, ktoré vládnu black metalu. O tom sa môžete presvedčiť aj keď si pustíte vysoko hodnotení album „Vanitas“ od kapely IN TWILIGHTS´S EMBRACE, taktiež z minulého roka (recenzia TU). Táto záležitosť poteší predovšetkým fanúšikov žánru v štýle DISSECTION a MGLA.

Line-up bude uzatvárať  post metalová záležitosť DOM ZLY, ktorí vydali svoj nový album s rovnomenným názvom taktiež v roku 2017.

FB Event

Plagát k celému turné

Tlačová správa