SÚŤAŽ O 1 VOĽNÝ VSTUP NA KONCERT ORIGIN A SPOL.

Koncertná agentúra EPL Booking Agency nám venovala jeden voľný vstup na koncert ORIGIN, PSYCROPTIC, LENG TCHE, ITE MISSA EST, SMASHED FACE a INTERFACE, ktorý sa uskutoční vo štvrtok 9. februára v bratislavskom klube U Očka. Samozrejme, že ak chcete lístok vyhrať, budete musieť správne odpovedať na naše súťažné otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej.“
Súťažné otázky:
1, Ako sa volá vokalista, ktorý opustil ORIGIN v roku 2010?
2, Ako sa volá nový album Austrálčanov PSYCROPTIC, ktorý vyjde 10. februára?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Origin. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do utorka 7. februára, do 14. hodiny. Meno výhercu zverejníme ešte v ten istý deň. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na ten koncert pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zarátavaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.