FEAR FACTORY DOKONČILI NAHRÁVANIE NOVÉHO ALBUMU

FEAR FACTORY ohlásili dokončenie nahrávania nového albumu. KREATOR zverejnili artwork novinky Phantom Antichrist. Tomas Lindberg a Dan Lilker (obaja LOCK UP) budú hosťovať na novom albume CONVERGE. U.D.O. vydajú album so vzácnymi skladbami. ILL NINO začali nahrávať nový album. Dva klasické albumy od kanadských CRYPTOPSY vyjdú na vinyloch. Angličania RISE TO REMAIN prijali dvoch nových členov.
FEAR FACTORY dokončili nahrávanie nového albumu The Industrialist! Koproducenti novinky boli Rhys Fulber (FRONT LINE ASSEMBLY, PARADISE LOST) a Logan Mader (DEVILDRIVER, CAVALERA CONSPIRACY, SOULFLY). Mix albumu má na starosti Greg Reely (PARADISE LOST, FRONT LINE ASSEMBLY, SKINNY PUPPY) a gitarista FEAR FACTORY Dino Cazares. Mix prebehne v kanadských štúdiách.  Novinka The Industrialist by sa mala objaviť na pultoch predajní ešte počas tohto roka, ale bližší dátum zatiaľ nepoznáme. Nový album vyjde v Európe prostredníctvom AFM Records. 

Thrash metaloví titáni KREATOR zverejnili artwork nového albumu Phantom Antichrist, ktorý nájdete pod dnešnými novinkami. My ešte pripomíname, že novinka vyjde 1. júna.

Spevák Tomas Lindberg a basák Dan Lilker z kapely LOCK UP budú hosťovať na novom albume All We Love We Leave Behind od CONVERGE, ktorý vyjde niekedy koncom jari.

U.D.O. vydajú 20. apríla album Celebrator, na ktorom sa budú nachádzať veľmi vzácne skladby a tento album bude slúžiť ako darček pre verných fanúšikov. Album vydá vydavateľstvo AFM Records.

Američania ILL NINO vstúpili do štúdia, kde začali pracovať na šiestom albume. Zatiaľ bezmenná novinka by mala vyjsť v lete prostredníctvom Victory Records.

Kanadské vydavateľstvo War On Music Records znovu vydá na vinyloch albumy Blasphemy Made Flesh a None So Vile od CRYPTOPSY.

Anglická metalcorová kapela RISE TO REMAIN, v ktorej pôsobí na poste vokalistu syn Bruca Dickinsona (IRON MAIDEN) Austin, oznámila pridanie dvoch nových členov do kapely. Ku kapele sa pridali basák Joshua Hammond a bubeník Adam Lewin.