NOVÉ VIDEOKLIPY OD SOULFLY A ASPHYX

SOULFLY zverejnili nový klip, EPICA zas lyrické video. Novým klipom sa prezentujú aj Holanďania ASPHYX. Podrobnosti o novom DVD prezradili ALTER BRIDGE. Slováci EYE BEYOND SIGHT podpísali zmluvu s nemeckým vydavateľstvom Massacre Records! KALMAH majú nového klávesáka. Fínsky projekt THE INIQUITY DESCENT vydá v máji debutový materiál.
Nový videoklip zverejnili SOULFLY a to ku novej skladbe World Sum z očakávanej novinky Enslaved. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Kapela EPICA zverejnila oficiálne lyrické video ku skladbe Storm the Sorrow, ktorá vyjde na novom albume Requiem For The Indifferent. Lyrické video nájdete pod dnešnými novinkami.

ASPHYX nahrali na podporu nového albumu Deathhammer aj videoklip k rovnomennej skladbe. Videoklip režíroval Maurice Swinkels, ktorý predtým spolupracoval s kapelou na bonusovom DVD k predošlému albumu Death…The Brutal Way.

ALTER BRIDGE majú v pláne vydať 27. marca DVD nazvané Live At Wembley. Materiál bude obsahovať jeden z najväčších koncertov, ktorý kedy kapela odohrala. Vo Wembley sa ALTER BRIDGE predstavili 29. novembra. Live At Wembley vyjde spoločne s CD a v lete plánuje kapela vydať tento obrazový záznam aj v 3D. My ešte dodáme, že na tomto koncerte odohrala kapela 19 skladieb a pridala ešte tri prídavky. Pod novinkami nájdete video trailer k tomuto DVD.

Slovenskej formácii EYE BEYOND SIGHT sa podaril husársky kúsok. Kapela podpísala zmluvu s nemeckým vydavateľstvom Massacre Records! Nový label im znovu vydá stále aktuálny materiál The Sun and the Flood. V poradí druhý album EYE BEYOND SIGHT vyjde na konci februára alebo začiatkom marca a bude distribuovaný po celom svete. Páni, gratulujeme.

Fínska melodic deathová formácia KALMAH má nového klávesáka. Je ním Veli-Matti Kananen, ktorý nahradil Marca Snecka. Sneck opustil kapelu na konci minulého roka. KALMAH už začali pracovať aj na pokračovateľovi albumu 12 Gauge.

THE INIQUITY DESCENT je novým projektom, v ktorom figuruje spevák FINNTROLL Mathias „Vreth“ Lillmans. THE INIQUITY DESCENT informovali, že debutový materiál pomenovali The Human Apheresis, bude na ňom 10 skladieb a na pulty obchodov sa dostane 25. mája prostredníctvom Massacre Records.