NÁVRAT BLACK SABBATH SA NEKONÁ

BLACK SABBATH zrušili reunionové turné. Informácie o pripravovanom albume SHADOWS FALL. Švédi MESHUGGAH zverejnili novú skladbu z pripravovaného albumu.
Legendárna britská heavy metalová formácia BLACK SABBATH na čele s Ozzym Osbournom mala v lete zažiť svoj obrovský comeback, no zdá sa, že mnohým fanúšikom zostanú len oči pre plač. Turné sa podľa všetkého muselo zrušiť kvôli zdravotnému stavu gitaristu Tonyho Iommiho. Kapela odohrá aspoň jeden koncert na domácej pôde a to na festivale Download, 10. júna. Ozzyho však fanúšikovia v lete uvidia. Aj keď sa návrat jeho kapely nevydaril, rozhodol sa fanúšikov potešiť aspoň vystúpením s projektom Ozzy & Friends, na ktorom sa k nemu pridajú basgitarista Geezer Butler a gitarista Zakk Wylde. Na niektorých koncertoch by sa k zostave mal pridať aj Slash. Takáto náplasť ale asi bude stačiť málokomu a fanúšikovia legendy heavy metalu budú určite netrpezlivo čakať, či a kedy sa jej návratu ešte dočkajú.

Americká formácia SHADOWS FALL prostrdníctvom bubeníka Jasona Bittnera oznámila, že ich siedmy album s názvom Fire From The Sky bude predstavený 8. mája prostredníctvom vydavateľstva Razor & Tie. Novinka je nástupcom albumu Retribution, ktorý vyšiel v roku 2009.

Švédska formácia MESHUGGAH vydá svoj nový album s názvom Koloss 23. marca vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast. Nedávno kapela zverejnila promo video ku skladbe Break Those Bones Whose Sinews Gave It Motion, dnes pre fanúšikov pripravila ďalšiu ochutnávku z nového albumu a zverejnila skaldbu Do Not Look Down.  Skladbu si môžete vypočuť na tomto odkaze.