HYPOCRISY chcú počas leta dokončiť nový album! IMMORTAL a MARDUK zverejnili nové piesne

HYPOCRISY chystajú nový album. IMMORTAL, MARDUK a Jonathan Davis zverejnili nové skladby. OVERKILL zas ukážku z nového DVD. LAMB OF GOD ponúkajú ochutnávku z cover albumu. NERVOSA a POSTCARDS FROM ARKHAM nahrali nové klipy. Česi ALIA TEMPORA na turné s AMARANTHE.

HYPOCRISY

Kapela HYPOCRISY chystá nový a zatiaľ nepomenovaný album. „Počas leta sa pokúsim dokončiť album HYPOCRISY. Máme nejaké skladby, ale potrebujeme viac. Potrebujem, aby sa Mikael Hedlund opäť viac zapojil. Nepísal už deväť rokov, ale on sa vráti,“ prezradil sa Peter Tägtgren pre web Sticks for Stones. A kam bude nová nahrávka smerovať po hudobnej stránke? Doplňuje Peter: „Naozaj neviem, stále sa to môže zmeniť vo feelingu celého albumu, ale myslím, že to bude mix starého a nového HYPOCRISY.“

Nórski black metalisti IMMORTAL vypustili do sveta lyric video k piesni „Northern Chaos Gods“ pochádzajúcej z ich rovnomennej novinky. Tá oficiálne vychádza 6. júla prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Švédi MARDUK zverejnili (TU) novú skladbu s názvom „Equestrian Bloodlust“ z ich chystanej radovky „Viktoria“, ktorá vyjde 22. júna u Century Media Records.

Thrash metalisti OVERKILL zverejnili ukážku z nového DVD „Live in Overhausen“ v podobe skladby „Second Son“. Spomínané DVD sa nahrávalo 16. apríla 2016 v nemeckom Oberhausene a na pulty predajní sa dostane 18. mája vďaka Nuclear Blast Records.

Jonathan Davis (KORN) zverejnil novú skladbu s názvom „Basic Needs“ z jeho debutovej sólo nahrávky „Black Labyrinth“. Tá uzrie svetlo sveta 25. mája vďaka vydavateľstvu Sumerian Records.

Formácia LAMB OF GOD vypustila do sveta cover skladbu „I Against I“ od kapely BAD BRAINS z ich chystaného albumu coverov „Legion: XX“, ktorý však vyjde pod hlavičkou BURN THE PRIEST, čo bol prvotný názov kapely v období rokov 1994-1999. Spomínaný album vychádza 18. mája prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Thrash metalové amazonky NERVOSA natočili nový videoklip k songu „Kill the Silence“ z novej štúdiovky „Downfall of Mankind“. Tá uzrie svetlo sveta 1. júna vďaka vydavateľstvu Napalm Records.

Švédští AMARANTHE vyrážejí na turné s českým supportem. AMARANTHE právě dokončují přípravy svého nového alba, vyráží v druhé polovině května na turné do Pobaltí. Doprovázet je bude dravá brněnská formace ALIA TEMPORA, která tak opět dokazuje, že česká rocková scéna má světu co nabídnout. Společně s AMARANTHE zavítají do hlavních měst Litvy, Lotyšska a Estonska už příští týden. Představí se: 18. 5. Vilnius (Litva), 19. 5. Riga (Lotyšsko), 20. 5. Tallinn (Estonsko) – Tlačová správa

POSTCARDS FROM ARKHAM s novým videoklipem vyráží na tour. POSTCARDS FROM ARKHAM zveřejňují druhý singl, který se nachází na Břitvu nominované desce „Manta“ s názvem „Owls Not What They Seem“. Skladba je, stejně jako videoklip, inspirována dílem režiséra Davida Lynche. Můžete proto nalézt odkazy například na legendární Twin Peaks. Kapela právě vyráží na „Manta & Dissonance tour“ a navštíví kromě českých klubů i několik zahraničních míst.- Tlačová správa