HELLOWEEN avizujú singel a pripravujú najnákladnejší klip v histórii. Novinky aj od LAMB OF GOD a NERVOSA

HELLOWEEN teasujú nový singel. LAMB OF GOD zverejnili trailer k novému živáku. NERVOSA s novým lyric videom. DEMENTOR sa dočkajú ďalšej reedície ich druhej štúdiovky.

HELLOWEEN. Foto: Martin Häusler

Nemci HELLOWEEN teasujú nový singel „Skyfall“, ktorý vyjde 2. apríla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Spomínanú pieseň napísal Kai Hansen a bude prvou ochutnávkou z chystaného albumu. Na ploche dvanástich minút rozpráva o pristáti mimozemšťana na Zemi. Sprievodné video od Martina Häuslera bude najkomplikovanejším klipom v histórii kapely, s 3D animáciou a filmovým vzhľadom. Očakávaný album vyjde v lete v rozšírenej zostave, ktorú tvoria Michael Kiske, Kai Hansen, Andi Deris, Michael Weikath, Sascha Gerstner, Markus Grosskopf a Daniel Löble.

Kapela LAMB OF GOD zverejnila trailer k živáku (CD/DVD) „Live In Richmond“, ktorý je súčasťou deluxe verzie aktuálneho albumu „Lamb of God“ (ten vychádza 26. marca prostredníctvom vydavateľstva Epic Records). Pôjde o záznam z dvoch streamovaných koncertov zo septembra 2020.

Čisto ženská thrash/death metalová úderka NERVOSA sa prezentuje novým lyric videom ku skladbe „Genocidal Command“ z aktuálneho albumu „Perpetual Chaos“ (recenzia TU).

Slovenská death metalová hrobka DEMENTOR sa dočká už druhej reedície druhého albumu „Kill the Thought on Christ“. Opäť to bude na etikete Immortal Souls Productions a pôjde o striktne limitovaný náklad 100ks CD a 50ks MC kazety. Prvá reedícia albumu z oku 1997 vyšla dva roky po jeho vydaní v roku 1999. Dnes pôjde o veľmi limitovanú záležitosť a dátum vydania je stanovený na 25. apríla. Layout CD sa nesie v starom pôvodnom duchu a rovnakú podobu má aj MC kazeta. Jej telo bude červenej farby. CD tiež bude ručne číslované a získa tak vzácnejší punc. – Tlačová správa

BitMix bitcoin mixing service with lowest fee