Zrodenie tragédie z ducha hudby, dej druhý. V Poprade SILVA NIGRA, INFER a ďalší

Podujatie nazvané Zrodenie tragédie z ducha hudby napíše čoskoro svoje druhé pokračovanie. Headlinerom česká black metalová skupina SILVA NIGRA.

SILVA NIGRA (Cze) – black metal
INFER (Sk) – black death metal
MACHINA BAPHOMETA (Sk) black metal
NEKTESM (Cze) – black metal

Sobota 2.6.2018, Poprad – Rock Fabric

SILVA NIGRA
Kapela SILVA NIGRA je jedna z najdlhšie hrajúcich underground black metalových kapiel v Českej republike, ktorá pôsobí na scéne od roku 1996. Za ten čas stihli vydať 7 albumov a viacero demo a split vydaní. Zatiaľ posledný album „Světlonoš“ vyšiel v roku 2016. Okrem neho kapela na Zrodení tragédie odprezentuje samozrejme aj staršiu tvorbu. Na východe Slovenska sa predstaví vôbec po prvýkrát.

INFER
Kosičkú formáciu INFER netreba domácim fanúšikom nejak obzvlášt približovať. Fungujú od roku 2002 a na konte majú zatiaľ 3 dlhohrajúce štúdiové albumy, jedno EP a jedno splitko. V súčasnosti nahrávajú materiál na nový album, ktorý by mal vyjsť koncom tohto leta. V Poprade odohrajú svoj death blackový set.

MACHINA BAPHOMETA
MACHINA BAPHOMETA sú skoro domáca kapela zo susedného Kežmarku. Vznikla z prachu skupiny MESAČNÝ TIEŇ v roku 2014. Na konte majú zatiaľ jedno EP, no práve sa dokončuje v popradskom štúdiu finálny mix ich nového albumu, ktorý budú prezentovať práve na tejto akcii!

NEKTESM
NEKTESM sú pomerne mladá kapela založená v roku 2016 v Opave, ktorá má na konte 2 veľmi vydarené demá. Na Slovensku odohrajú svoj prvý koncert.

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa