NOVINKY Z TÁBOROV MARDUK, ANTHRAX ALEBO BIOHAZARD

MARDUK ponúkajú novú skladbu. Thrasheri ANTHRAX pracujú na skladbách a novom DVD. BIOHAZARD a TENACIOUS D zverejnili nové videoklipy. Spevák GAMA BOMB sa podrobil operácii hlasiviek. BLACK SHAPE OF NEXUS majú v pláne vydať nový album.
Švédske black metalové komando MARDUK zverejnilo úplne novú skladbu z ich chystaného albumu Serpent Sermon. Jedná sa o track s názvom M.A.M.M.O.N.. Dodajme, že novinku môžete na pultoch predajní nájsť už 25. mája tohto roku. Vydá ju label Century Media Records.

ANTHRAX, podľa slov bubeníka Charlieho Benanteho, pilne pracujú na špeciálnom tribute albume a takisto na nejakých nových skladbách. Gitarista Scott Ian takisto dodal, že kapela natočila vypredané marcové vystúpenie z Londýna. My sa samozrejme môžeme tešiť na nové DVD.

Novým klipom sa môžu pochváliť legendárni hardcoráci BIOHAZARD. Ten vznikol k skladbe Vengeance Is Mine, ktorá pochádza z ich aktuálnej novinky Reborn In Defiance. Doska vyšla cez Nuclear Blast a vy môžete vidieť spomínaný klip pod dnešnými novinkami.

Nový klip takisto zverejnila „najväčšia rocková kapela na svete“, teda TENACIOUS D. Ten bol natočený k skladbe To Be The Best a dodajme, že skladba pochádza z ich pripravovaného albumu Rise Of The Phoenix, ktorý vyjde14. mája prostrednítvom Sony Records. Klip si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami a veru môžete sa tešiť na nejednu známu tvár.

Spevák thrash metalovej formácie GAMA BOMB Philly Byrne, sa podrobil operácií hlasiviek po tom, čo ho v poslednej dobe poriadne zrádzali. Operácia však prebehla úspešne a Philly sa zatiaľ pomaly zotavuje. Kapela však nelení a na chystanom vystúpení v Holandsku bude kapelu hlasovo odprevádzať basgitarista Joe McGuiganits.

Na vydanie novinky sa chystajú sludge devastátori BLACK SHAPE OF NEXUS z Nemecka. Chalani podpísali zmluvu s Exile On Mainstream Records a pomaly pracujú na vydaní ďalšieho štúdiového albumu, ktorého názov bude Negative Black. Album by mal podľa slov kapely predstavovať nový a svieži krok pre kapelu.