Košice a Bratislava zažijú progresívny večierok: Návštevou ich poctia LEPROUS a AGENT FRESCO

Ako nám pomaly končí horúce leto plné rôznych hudobných festivalov, tak začína na koncerty zvyčajne bohatá jeseň.

LEPROUS (Nor) – progressive rock/metal
AGENT FRESCO (Ice) – alternative progressive rock/metal
22 (Nor) – alternative rock/pop

Utorok 4.9.2018, Košice – Collosseum Club
Streda 12.9.2018, Bratislava – Majestic

Za akýsi úvodný výstrel môžeme považovať vystúpenie čoraz populárnejšieho telesa LEPROUS, ktoré sa premiérovo ukáže v metropole východu a predstaví nám svoj stále aktuálny album s lahodným názvom „Malina“.

Kým LEPROUS, vychádzajúca prog rock/metalová hviezda z chladného nórskeho Notoddenu, v minulosti už viackrát potešili návštevou naše hlavné mesto Bratislavu, o niečo východnejšie položené Košice si počkať na svoju šancu museli o niečo dlhšie. Určite sa však oplatilo vyčkať!

Kapela totiž znovu poľahky potvrdzuje, že nepozná žiadne hranice a svoju magickú tvorbu posúva neustále vopred, čo výsledkom je fantastická doska „Malina“. Práve tá bude tvoriť kostru vystúpenia, no tešiť sa môžeme aj na emóciami nabité hymny typu „Slave“, „Foe“, „The Price“ a „The Cloak“, kde si do sýtosti vychutnáme pohlcujúce melódie, skvelú rytmiku a hlavne dokonalý spev frontmana Einara Solberga.

Nemenej zaujímavý je i support v podobe ďalších originálnych zoskupení, a to islandských experimentátorov AGENT FRESCO a veľkú neznámu s podivným názvom 22, ktorá bola do úlohy utorňajšieho supportu pridaná vskutku na poslednú chvíľu.

Vstupenky na túto fantastický progresívno rockový večierok v Košiciach hľadajte na www.ticketportal.sk, prípadne priamo v klube za skvelú predpredajovú cenu 22 eur!

Program večera v Collosseu:
17:30 – open
18:25 – 19:00 22
19:15 – 20:05 AGENT FRESCO
20:30 – 22:00 LEPROUS

V rámci ich aktuálneho európskeho turné nemusia zúfať, ale ani fanúšikovia, ktorí to majú do Bratislavy bližšie. Týždeň po Košiciach zavítajú tieto kapely aj do Majesticu.

FB Event Košice

FB Event Bratislava

Plagát k európskemu turné LEPROUS a AGENT FRESCO