LÍDER FEAR FACTORY PRIBLIŽUJE NOVÝ ALBUM

Burton C. Bell približuje vo videu koncept nového albumu FEAR FACTORY. Steve Tucker (NADER SADEK, ex – MORBID ANGEL) založil novú death metalovú kapelu. DEW-SCENTED pripravujú v novej zostave nový album. Vo veku 35 rokov náhle zomrel gitarista a vokalista nórskej blackovej kapely URGEHAL. Dnes vám ponúkame aj upútavku na tribute album slovenskej kapely TESTIMONY. ARCHITECTS vydajú čoskoro nový album. TRIOSPHERE majú nový klip. Taliani SECRET SPHERE už našli nového speváka.
Pod dnešnými novinkami vám ponúkame dvojminútové video, v ktorom líder FEAR FACTORY Burton C. Bell hovorí o ich novom albume The Industrialist, ktorý sa dostane na pulty predajní začiatkom júna. Desať skladieb na novinke budú tvoriť koncepčný príbeh, ktorý nám vo videu približuje práve Burton C. Bell.

Basák a vokalista Steve Tucker (NADER SADEK, ex – MORBID ANGEL) založil zbrusu novú death metalovú kapelu WARFATHER. Táto formácia sa upísala už aj vydavateľstvu Greyhaze Records. Kapela dokončuje momentálne práce na debutovoma lbume a ako sa vyjadril samotný Tucker, táto kapela bude jeho prioritou.

Nemecká thrash/deathová kapela DEW-SCENTED predstavila novú zostavu. K spevákovi Leifovi Jensenovi sa pripojili noví členovia. Staronový gitarista Marvin Vriesde a úplne noví členovia – Joos van Der Graaf (basgitara), Koen Herfst (bicie) a Rory Hansen (gitara). Táto zostava pracuje aj na novom albume, ktorý sa bude volať Icarus a vyjde 30. júla prostredníctvom Metal Blade Records.

Dnes vám žiaľ prinesieme aj jednu smutnú správu. Gitarista, vokalista a jeden zo zakladateľov nórskej black metalovej kapely URGEHAL Trondr Nefas náhle zomrel vo veku 35 rokov. Informovalo o tom francúzske vydavateľstvo Season of Mist. Bližšie informácie a smrti tohto hudobníka neboli zverejnené. Česť jeho pamiatke.

Pod dnešnými novinkami vám ponúkame video upútavku na na pripravovaný tributový album slovenskej legendy TESTIMONY, na ktorom sa budú podieľať slovenské kapely ako GOD DEFAMER, MÄSO, BRAINSCAN, RUST2DUST, HATE CONTROL, OBLITERATE alebo FORMA.

Briti ARCHITECTS vydajú 28. mája nový album Daybreaker, na ktorom bude jedenásť nových skladieb.

Nórska power/progressive kapela TRIOSPHERE zverejnila videoklip ku skladbe Marionette, ktorá pochádza z už dva roky starého albumu The Road Less Traveled.

Talianska power metalová kapela SECRET SPHERE zohnala po odchode Roberta „Ramona“ Messinu nového vokalistu. Stal sa ním Michele Luppi (KILLING TOUCH, THAUROROD, ex – VISION DIVINE).