AVANTASIA natočila klip s Candice Night. DEICIDE majú nového gitaristu

AVANTASIA, SLASH, CELLAR DARLING a CLUTCH s novými klipmi. Zmena v zostave DEICIDE. Novinky aj od RHAPSODY OF FIRE a OF MICE & MEN a FATES WARNING.

Tobias Sammet z AVANTASIA

AVANTASIA sa prezentuje novým obrazovým materiálom ku piesni „Moonglow“ s hosťujúcou speváčkou Candice Night. Spomínaná pieseň pochádza z rovnomennej nahrávky, ktorá vyšla pred pár dňami.

Death metalisti DEICIDE oznámili, že ich rady opustil gitarista Mark English a na jeho miesto prišiel Chris Cannella. „Cannella má skúsenosti, na scéne je veteránom a pre metal žije. Pracujeme spolu ako keby bol v kapele od začiatku. Markovi Englishovi chceme poďakovať za účasť počas prechodného obdobia,“ píše sa na facebookovom profile kapely.

SLASH ft. MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS majú nový videoklip ku skladbe „The Call of the Wild“ pochádzajúcej z aktuálnej štúdiovky „Living the Dream“.

Formácia CELLAR DARLING taktiež nahrala nový klip ku piesni „Death“ z chystaného albumu „The Spell“. Ten oficiálne vychádza 22. marca prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Kapela RHAPSODY OF FIRE zverejnila lyric video k novej skladbe „Master of Peace“ z chystanej dosky „The Eighth Mountain“. Tá uzrie svetlo sveta 22. februára vďaka vydavateľstvu AFM Records.

Prog metalisti FATES WARNING sa vrátili späť ku vydavateľstvu Metal Blade Records. Kapela začne čoskoro pracovať na novej štúdiovke, ktorá by mala vyjsť v roku 2020.

Rockeri CLUTCH natočili nový videoklip ku skladbe „Ghoul Wrangler“ zo stále aktuálneho albumu „Book of Bad Decisions“.

Metalcoristi OF MICE & MEN vypustili do sveta nový singel s názvom „How to Survive“. Americké kvarteto už nejaký čas pracuje na novom albume s producentom Joshom Wilburom.