CARCASS V ŠTÚDIU, SLASH S NOVÝM VIDEOKLIPOM

CARCASS pracujú na nových skladbách. SLASH ponúka nový videoklip. SODOM vydajú nový album. Blaze Bayley vydáva nové EP. PESTILENCE u nového vydavateľa. Debut od PRIMORDIAL vyjde na vinyle. AIRBOURNE vydajú nový album. AVULSED a REVOCATION nahrávajú nové albumy. Steve Harris (IRON MAIDEN) na európskom turné. OMNIUM GATHERUM s novým klipom.
Členovia legendárnej kapely CARCASS pracujú na novinke. Momentálne ich zamestnáva mix 15 skladieb na ich nový album. Ich posledný album vyšla ešte v roku 1996. Pripomíname, že v lete ich budete môcť vidieť na festivale Brutal Assault.

Nový klip ponúka gitarový mág SLASH a to ku skladbe „Anastasia“ z jeho druhého sólového albumu „Apocalyptic Love“. Klip nájdete pod novinkami.

Nemeckí thrash metaloví veteráni SODOM vydajú svoj nový album „Epitome Of Torture“ 29. apríla. Na novinke sa bude nachádzať 12 skladieb, plus cover od MOTӦRHEAD. Tom Angelripper prezradil, že okrem typických skladieb SODOM , nájdeme na albume aj „miernejšie“ a melodickejšie veci.

Russian Holiday“ je názov nového akustického EP, ktoré vydal Blaze Bayley. Na nahrávke účinkuje tiež jeho gitarista z kapely Thomas Zwijsen. EP obsahuje 4 skladby z predošlých albumov prearanžované do akustickej podoby, vrátane skladby od IRON MAIDEN „Sign Of The Cross“. Pod novinkami si môžete pozrieť klip k skladbe „Russian Holiday“.

Holanďania PESTILENCE prešli pod ochranné krídla Candlelight Records, u ktorých vydajú svoj siedmy štúdiový album, ktorý bude mať názov „Obsideo“. Na novom CD nájdete 10 skladieb. O produkciu sa postará spevák a gitarista kapely Patrick Mameli. Artwork nového albumu nájdete pod novinkami.

Legendárny debutový album „Imrama“ od PRIMORDIAL vyjde 29.marca prvýkrát na vinyle. LP bude obsahovať remaster celého albumu s originálnym artworkom a taktiež plagát.

Austrálski hard rockoví AIRBOURNE vydajú 21.mája prostredníctvom Roadrunner Records nový album pod názvom „Black Dog Barking“.

Španielsky death metalisti AVULSED vstúpia budúci týždeň do štúdia, kde začnú nahrávať už svoj šiesty dlhohrajúci album, ktorý ponesie názov „Ritual Zombi“. Koncept sa bude týkať „zombie“ tematiky. Na CD sa bude nachádzať 9 skladieb, vrátane dvoch inštrumentálnych a jednej cover verzie od legendárnych DEATH a síce „Zombie Ritual“. Vydanie novinky je naplánované na jún.

REVOCATION sú taktiež v štúdiu, kde nahrávajú svoj štvrtý štúdiový album. Bude to ich prvý album s novým basgitaristom Brettom Bambergerom.

Steve Harris, basák legendárnych IRON MAIDEN, sa tento mesiac vydá na európske turné so svojim sólo projektom na podporu jeho albumu „British Lion“. Najbližšie k slovenským fanúšikom bude 7.marca vo Viedni.

Fíni OMNIUM GATHERUM zverejnili nový videoklip ku skladbe „The Unknowing“ ktorá sa bude nachádzať na ich novom albume „Beyond“, ktorý vychádza 23. februára.