MOTӦRHEAD ZAČALI NAHRÁVAŤ NOVÝ ALBUM

MOTӦRHEAD nahrávajú nový album. TIAMAT nahrali nový videoklip. Poznáme názov a dátum vydania nového albumu IMMOLATION. ADRENALINE MOB vydajú nové EP. DEBAUCHERY u nového vydavateľa.
Legendy MOTӦRHEAD vstúpili do štúdia spolu s producenton Cameronom Webbom, kde začali nahrávať nový, zatiaľ bezmenný album, ktorého vydanie je naplánované na koniec leta.

TIAMAT zverejnili nový videoklip k skladbe „384 – Kteis“, ktorá pochádza z ich stále aktuálneho albumu „The Scarred People“. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

IMMOLATON oznámili názov svojho deviateho štúdiového albumu, ktorý je „Kingdom Of Conspiracy“. Novinka vyjde 13. mája prostredníctvom Nuclear Blast Records. Gitarista Robert Vigna komentuje novinku ako intenzívnu a temnú nahrávku.

ADRENALINE MOB, v ktorých pôsobia Mike Portnoy a Russell Allen, vydajú osem skladbové EP „Covertá“, ktoré bude obsahovať cover verzie skladieb napr. od LED ZEPPELIN, BLACK SABBATH, DIO a iných. Artwork nájdete pod novinkami.

Nemci DEBAUCHERY sa upísali labelu Massacre Records. Kapela je od januára na turné „10 Years Of German Death Metal/Post Apocalyptic Tour 2013“ a najbližšie k našim hraniciam budú 22.3 v českom meste Loket, 23.3. v Plzni, prípadne 6.6. v rakúskom meste Wörgl.