MASTERPLAN vydajú v júli album coverov skladieb HELLOWEEN. Vyhrajte účasť na listening session u Grapowa!

MASTERPLAN Rolanda Grapowa odohrá na More Than Feste špeciálny set. V júli im vychádza album s novými verziami HELLOWEEN skladieb. Jeden z vás sa bude môcť zúčastniť listenning session práve tohto albumu.

Dlho plánovaný album verzií skladieb Rolanda Grapowa, ktoré nahral s HELLOWEEN, vychádza 28.7.2017, volať sa bude „Pumpkings“ a nájdeme na ňom 11 skladieb. Pôjde o prierez skladieb od albumu „Pink Bubbles go Ape“ až po „The Dark Ride.

MASTERPLAN – Pumpkings

Ako prezradil samotný Roland Grapow, album znie poriadne heavy a skladby samozrejme vyznejú inak ako v podaní Michaela Kiskeho alebo Andiho Derisa. Dvanástou skladbou, bonusovou pre Japonsko, je „I Don´t Wanna Cry No More“, venovaná zosnulému Rolandovmu bratovi (pôvodne „Chameleon“, 1993) a jediná bude s Rolandový spevom.

Zoznam skladieb: 01. „The Chance“, 02. „Someone’s Crying“, 03. „Mankind“, 04. „Step Out of Hell“, 05. „Mr. Ego“, 06. „Still We Go“, 07. „Escalation 666“, 08. „The Time of the Oath“, 09. „Music“, 10. „The Dark Ride“, „11. Take Me Home“.

MASTERPLAN

Agentúra EPG pripravila špeciálne pre fanúšikov MASTERPLAN a účastníkov More Than Festu jednu chuťovku. V príprave je súťaž o účasť na listening session v Roland Grapow Studios vo Zvolenskej Slatine, v druhej polovici júna. Jeden šťastlivec bude mať možnosť vypočuť si album viac ako mesiac pred jeho oficiálnym vydaním a to v spoločnosti samotného Rolanda Grapowa, členov EPG a zástupcov médií z Valhalla.sk a Hellmagazine.

Viac podrobností zverejní agentúra EPG už čoskoro na svojich stránkach a facebooku. Avšak už od teraz môžete tipovať, ktorú skladbu od HELLOWEEN si budete môcť vypočuť na MTF 2017 v podaní MASTERPLAN. Kto uhádne dve, má väčšiu šancu vyhrať. V hre je aj vstupenka na More Than Fest, ktorý sa uskutoční od 17. do 19. augusta. MASTERPLAN budú hrať v piatok 18. augusta.