NOVÉ ALBUMY VYDAJÚ U.D.O. A CATHEDRAL

Informácie o nových albumoch U.D.O., CATHEDRAL a GEOFF TATES QUEENSRYCHE. Novým videoklipom sa prezentujú Švédi SPIRITUAL BEGGARS.
Nemecká kapela U.D.O. vydá nový album „Steelhammer“. Na pulty predajní sa dostane 24. mája prostredníctvom AFM Records. Novinka bude obsahovať 14 skladieb a vyjde v štandardnom balení, ďalej vyjde ako digipack a aj vo verzii pre Japonsko. Posledné dve verzie budú obsahovať bonusové skladby. Artwork nájdete pod novinkami.

Legendy doom metalu CATHEDRAL vydajú 30. apríla prostredníctvom Rise Above Records nový album pod názvom „The Last Spire“. Na novinke sa bude nachádzať 8 skladieb. Malo by ísť o úplne posledný album tejto kapely v jej kariére. Artwork nájdete taktiež pod novinkami.

Kapela GEOFF TATES QUEENSRYCHE vydá 23. apríla nový album pod názvom „Frequency Unknown“. O produkciu sa postaral Jason Slater. Na novinke nájdete 10 zásekov plus štyri bonusy.

SPIRITUAL BEGGARS natočili nový videoklip ku skladbe „Wise As A Serpent“. Skladbu nájdete na novom albume „Earth Blues“, ktorý vyjde 16. apríla.