VOLBEAT, LACUNA COIL a DESTRUCTION chystajú nové albumy

VOLBEAT oznámili vydanie nového albumu. LACUNA COIL v štúdiu. DESTRUCTION zverejnili artwork nového albumu. BARONESS zas novú skladbu.

VOLBEAT

Dánska kapela VOLBEAT oznámila, že 2. augusta im u vydavateľstva Republic Records vyjde nový štúdiový album nazvaný „Rewind, Replay, Rebound“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe piesne „Leviathan“. „To, čo je pre nás hlavným bodom prečo ísť do štúdia je, že máte stále čo dokázať – nielen pre fanúšikov, ale hlavne pre seba. Neboli by sme schopní spraviť túto nahrávku, ak by tu nebola práca, ktorú sme urobili v minulosti. Nezáleží ako stará je kapela alebo koľko nahrávok urobíme, vždy tu bude dôležitý zvuk,“ uvádza v tlačovej správe frontman Michael Poulsen. Skupina novinku podporí aj masívnym turné, ktoré však našu krajinu opäť obíde. Najbližšie k nám budú VOLBEAT na jeseň v vystupovať v Prahe a Viedni.

Talianska formácia LACUNA COIL sa zavrela do štúdia, kde pracuje na nástupcovi ich zatiaľ poslednej radovky „Delirium“ z roku 2016. Zatiaľ bezmenná novinka by mohla vyjsť ešte pred koncom tohto roka u Century Media Records.

Thrash metalisti DESTRUCTION predstavili artwork nového albumu „Born to Perish“, ktorého vydanie je naplánované na 9. augusta u Nuclear Blast Records.

Američania BARONESS zverejnili novú skladbu s názvom „Throw Me an Anchor“ z chystaného albumu „Gold & Grey“. Ten vyjde 14. júna prostredníctvom vydavateľstva Abraxan Hymns.