MYRKUR pripravuje nový album, zverejnila singel. BEHEMOTH s ďalším klipom

BEHEMOTH a GOD DETHRONED s novými videoklipmi. MYRKUR a HEAVEN SHALL BURN vydajú nové albumy. SODOM bez bubeníka. BLAZE BAYLEY pracuje na novom albume.

Amalie Bruun – MYRKUR.

Amalie Bruun alias MYRKUR oznámila, že 20. marca jej prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records vyjde nový štúdiový album „Folkesange“. Nižšie nájdete prvú ochutnávku v podobe singlu „Ella“, ktorý je podporený aj obrazovým materiálom. „Pieseň „Ella“ je výsledkom niekoľkoročného štúdia, hrania a počúvania tradičnej nordickej ľudovej hudby. Je to moja verzia novej ľudovej piesne s koreňmi vysadenými v histórii a minulosti. Moja óda ľudstvu a nášho spojenia s prírodou – rituál prechodu ženy a rituál znovuzrodenia v mori,“ uvádza MYRKUR v tlačovej správe.

Poliaci BEHEMOTH natočili nový videoklip ku skladbe „Rom 5:8“ zo stále aktuálneho albumu „I Loved You at Your Darkest“.

Z thrash metalovej kapely SODOM odišiel bubeník Stefan „Husky“ Hüskens. „Kvôli niektorým zmenám v mojej práci, ako aj ďalším veciam, nevidím žiadnu šancu na pokračovanie v SODOM. Ďakujem celej posádke za mnoho úžasných okamihov. Bolo mi cťou byť posledné dva roky v jednej z mojich najobľúbenejších kapiel,“ uviedol Hüskens na svojom Instagrame.

Death metalisti GOD DETHRONED zverejnili nový videoklip k songu „Spirit of Beelzebub“ z chystanej radovky „Illuminati“. Tá vyjde 7. februára prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records.

Nemecká formácia HEAVEN SHALL BURN vydá 20. marca u Century Media Records dvojalbum „Of Truth and Sacrifice“ s hracím časom 100 minút. Pod správou si môžete vypočuť dve skladby „Protector“ a „Weakness Leaving My Heart“ podporené aj videoklipmi.

BLAZE BAYLEY v súčasnosti píše materiál na nový a zatiaľ nepomenovaný album, ktorý by mal vyjsť v marci 2021.