Pondelková nádielka noviniek: KREATOR, NAPALM DEATH, TESTAMENT, Marko Hietala a ďalší

KREATOR ponúkajú ukážku z nového Blu-ray disku. NAPALM DEATH vydajú nové EP. TESTAMENT prezradili dátum vydania nového albumu. ANNIHILATOR, BENIGHTED, Marko Hietala a LORDI zverejnili nové skladby. Novinky aj od SUICIDE SILENCE, HALESTORM, SKINLAB a STABBED.

KREATOR

Thrash metalisti KREATOR zverejnili ukážku z nového Blu-ray/CD disku „London Apocalypticon – Live at the Roundhouse“ v podobe piesne „Violent Revolution“. Spomínaný živák vyjde 14. februára prostredníctvom Nuclear Blast Records a ponúkne tri vystúpenia – z Londýna, Chile a Masters of Rock.

Grindcoroví veteráni NAPALM DEATH vydajú 7. februára u Century Media Records sedempalcové EP „Logic Ravaged by Brute Force“. Novinka ponúkne novú skladbu s rovnomenným názvom a cover „White Kross“ od SONIC YOUTH.

Thrasheri TESTAMENT by mali 3. apríla vydať nový a zatiaľ nepomenovaný album. Prezradil to spevák Chuck Billy v rozhovore pre Heavy New York.

Marko Hietala (NIGHTWISH) zverejnil lyric video k piesni „The Voice of My Father“ z anglickej verzie jeho sólovej nahrávky „Pyre of the Black Heart“. Album vyjde 24. januára u Nuclear Blast Records.

Kanadská formácia ANNIHILATOR zverejnila lyric video k novej skladbe „Dressed up for Evil“ z albumu „Ballistic, Sadistic“, ktorý uzrie svetlo sveta 24. januára prostredníctvom vydavateľstva Silver Lining Music.

Death/grindoví šialenci BENIGHTED vypustili do sveta nový song s názvom „Brutus“ z dosky „Obscene Repressed“. Novinka má dátum vydania stanovený na 10. apríla prostredníctvom Season of Mist.

Fínske monštrá LORDI zverejnili novú skladbu „Like a Bee to the Honey“, ktorú napísal Paul Stanley (KISS) s Jeanom Beauvoirom a na saxofóne v nej hosťuje Michael Monroe (HANOI ROCKS). Doteraz nevydaná pieseň, na ktorú padal prach od osemdesiatych rokov, sa objaví na chystanom albume „Killection“ (vychádza 31. januára u AFM Records).

Deathcoristi SUICIDE SILENCE nahrali nový videoklip k songu „Two Steps“ pozostávajúci z koncertných záberov. Skladbu nájdete na novinke „Become the Hunter“. Tá vychádza 14. februára u Nuclear Blast Records.

Kapela HALESTORM má pripravené na vydanie dvojicu EP. Či pôjde o covery alebo vlastné piesne nechce líderka Lzzy Hale zatiaľ prezradiť.

Američania SKINLAB sa prezentujú novým klipom k songu „The Fury Within the Fire“ z aktuálnej nahrávky „Venomous“.

Slovenské zoskupenie STABBED zverejnilo oficiálne lyric video na pieseň „In the Woods“, v ktorom hosťuje Peter Beťko z kapely DOOMAS.