MIKE ABDOW NAHRADIL NA TURNÉ S FATES WARNING FRANKA ARESTIHO

Progresivisti FATES WARNING, ktorí sa predstavia už zajtra (17.10.2013) v bratislavskom Randal Clube, oznámili, že gitarista Mike Abdow nahradil na aktuálnom turné Franka Arestiho, nakoľko jeho pracovné plány kolidujú s ich koncertnými termínmi. Takže už aj zajtra v Bratislave uvidíte spolu s FATES WARNING Mikea Abdowa. Nižšie nájdete vyjadrenie niektorých členov k tejto zmene.
Frank Aresti:
Byť členom FAATES WARNING je pre mňa veľká česť a som veľmi hrdý na náš nový album „Darkness In A Different Light“. Moje pracovné záväzky  však kolidujú s termínmi aktuálneho turné a preto sa ho nemôžem zúčastniť. Budem sa tešiť na spoločné koncertovanie v blízkej budúcnosti. O Mike Abdowovi musím povedať, že je vynikajúci muzikant a teším sa na to ako ho uvidím zahrať si s kapelou.

Mike Abdow:
Je to pre mňa neuveriteľná česť mať možnosť vystupovať s FATES WARNING.  Zaskočiť Franka Arestiho je obrovská výzva, to nemôžem brať na ľahkú váhu. Veľmi sa na nadchádzajúce turné s nimi!

Jim Matheos:
S výnimkou pauzy koncom deväťdesiatych rokov bol Frank 25 rokov pevnou súčasťou koncertného vyznenia FATES WARNING. Bude nám na tomto turné chýbať, na druhej strane sa tešíme na spoluprácu s Mikeom a nevieme sa dočkať toho, ako budeme hrať nový materiál.