NIGHTWISH VYDAJÚ DVD Z WACKENU, MOTÖRHEAD S NOVÝM KLIPOM

NIGHTWISH vydajú nové DVD z tohtoročného Wackenu, pozrite si trailer. MOTÖRHEAD majú nový videoklip. Gary Holt bude možno nahrávať so SLAYER. EDGUY pracujú na novom albume. Poznáme meno nového projektu plného známych hudobníkov.
Fíni NIGHTWISH vydajú 2. decembra nové DVD pod názvom „Showtime, Storytime“, ktoré bude obsahovať záznam z ich vystúpenia na tohtoročnom Wackene. To znamená, že táto kapela bude mať už oficiálny obrazový záznam aj s treťou speváčkou Floor Jansen. Pod dnešnými novinkami nájdete trailer k tomuto DVD.

MOTÖRHEAD majú na pultoch predajní nový štúdiový album „Aftershock“ a ku skladbe „Heartbreaker“, ktorá pochádza práve z tejto novej dosky, natočili videoklip, ktorý nájdete pod novinkami.

Gitarista kapely EXODUS Gary Holt v jednom rozhovore prezradil, že pravdepodobne bude nahrávať sóla na nový album SLAYER. Avšak do skladania skladieb samotných nezasiahne.

Kapela EDGUY pracuje na novom albume, ktorý by mal vyjsť v priebehu budúceho roka. Tobias Sammet prezradil, že momentálne majú hotových 6 skladieb, ktoré sú podľa jeho slov úžasné.

Nedávno sme vás informovali, že sa chystá nový projekt, v ktorom budú pôsobiť Max Cavalera (SOULFLY, ex – SEPULTURA, Greg Puciato (THE DILLINGER ESCAPE PLAN), Dave Elitch (ex – THE MARS VOLTA) a Troy Sanders (MASTODON). Momentálne už poznáme aj meno hviezdneho projektu. Dobre si teda zapamätajte názov KILLER BE KILLED. Ešte pripomenieme, že debutové CD im vyjde v polovici budúceho roka.