HELLOWEEN na chystané svetové turné pozvali legendárneho hosťa

Svetové turné „United Alive part II“ odštartuje na konci septembra na Slovensko. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na nemenej známeho hosťa.

HELLOWEEN počas bratislavského koncertu z roku 2017. Foto: Alena Červeňanská

ZVOLEN. Legenda HELLOWEEN nejde na turné sama. „Veríme, že na veľké potešenie doslova každého jedného fanúšika a s veľkou radosťou ohlasujeme, že z turné United Alive II 2020/21 sa stáva absolútny dvojzáprah,“ informovali organizátori slovenského koncertu z agentúry Profi Event.

HELLOWEEN si totiž ako hosťa pozvali legendárneho Uda Dirkschneidera, ktorý posledné roky brázdi svet s projektom DIRKSCHNEIDER a koncertom poskladaným výlučne z megahitov zo svojej kariéry v ACCEPT! Jeho hlas je dušou takých nadčasových hitov ako „Metal Heart“, „Princess of the Dawn“ a „Balls to the Wall“. Áno, sny sa plnia mnohým na Slovensku, aj v Európe.

Udo Dirkschneider

„Je skvelé mať s nami na turné nemecký tank! Je to skvelý chlap a hudobná ikona. Táto hudobná prehliadka bude veľká zábava,“ teší sa spevák Andi Deris na toto koncertné spojenie.

„Toto je ultimatívny nemecký kovový balík – nemôžem sa dočkať, až začujem všetky ACCEPT hity, s ktorými som vyrastal,“ doplnil Andiho gitarista Michael Weikath.

„Je pre mňa veľkou cťou zdieľať pódium s našimi priateľmi z HELLOWEEN. Budeme hrať program obsahujúci iba piesne ACCEPT, fanúšikom jednoducho neujde žiaden z veľkých hitov,“ teší sa na túto šnúru Udo Dirkschneider.

„United Alive World Tour Part II“ odštartuje v srdci Slovenska – vo Zvolene. V septembri 2020 sa opäť objaví legendárna „United“ zostava (Kiske – Weikath – Hansen – Grosskoprf – Deris – Gerstner – Löble). Prídu ešte silnejší s novým materiálom a tonami konských síl – jednoducho najlepšia HELLOWEEN párty.

Keďže ani Udo nemôže mať hrací čas ako nejaká začínajúca kapela, muzikanti si podelili svoje sety nasledovne. Dirkschneider bude hrať 60 minút, po jeho šou bude nasledovať 30-mintová prestávka a potom to rozbalia HELLOWEEN, ktorí oznámili, že odohrajú 140-minútový program.

Banner ku koncertu

Tlačová správa