BÝVALÝ ČLEN SLAYER A ANTHRAX NOVÝM BUBENÍKOM ICED EARTH!

Jon Dette (SLAYER, TESTAMENT a ANTHRAX) je novým bubeníkom ICED EARTH. Kanaďania PROTEST THE HERO a Holanďania WARMASTER majú nové videoklipy. Metalcoristi CALIBAN budú mať v januári nový album. Albumovú novinku budú mať aj Rakúšania MASTIC SCUM.
Američania ICED EARTH majú nového bubeníka. Doterajšieho bicmena skupiny Raphaela Sainiho vystrieda niekdajší bubeník SLAYER, TESTAMENT a ANTHRAX. Že neviete o kom je reč? Za biciu súpravu si v ICED EARTH bude sadať Jon Dette!

PROTEST THE HERO
ponúkajú nový videoklip ku skladbe „Underbite“, ktorá pochádza z ich čerstvej novinky „Volition“. Klip nájdete pod dnešnými novinkami.

Nemecká kapela CALIBAN vydá  24. januára nový album „Ghost Empire“, ktorý sa na pulty predajní dostane vďaka labelu Century Media Records.

Nový klip majú aj old school death metalisti WARMASTER a to konkrétne ku skladbe „Deadly Artillery“, ktorú nájdete na ich druhom štúdiovom albume „The End Of Humanity“.

Rakúšania MASTIC SCUM vydajú 6. decembra svoj piaty štúdiový album „CTRL“, z ktorého si môžete vypočuť skladbu „Controlled Collapse“, ktorú nájdete nižšie.