METALLICA vydá v auguste pokračovanie S&M. OVERKILL pracujú na novom albume

METALLICA vydá v auguste nový živák. OVERKILL pracujú na novom albume. Christos Antoniou (SEPTICFLESH) vytvára hudbu pre videohru. MANTAR zverejnili novú skladbu. Nóri DJERV sa vracajú na scénu. Česká kapela ODRAEDIR zverejnila nový singel.

METALLICA

Legendárna METALLICA vydá v auguste nový živák „S&M2“. Počas šou Jimmy Kimmel Live! to prezradil Lars Ulrich. Pôjde o záznam z dvoch špeciálnych koncertov so symfonickým orchestrom mesta San Francisco, ktorý sa v októbri minulého roka premietal v kinách po celom svete.

Thrash metalisti OVERKILL pracujú na novom albume. „Aktuálne máme desať skladieb v rôznych fázach dokončenia,“ prezradil vokalista Bobby „Blitz“ Ellsworth pre A&P Reacts. Zatiaľ nepomenovanú novinku by chceli vydať v apríli budúceho roka. „Zameriavame sa na apríl 2021. Mixovať by sa malo začať v polovici decembra a odovzdali by sme to v prvý januárový týždeň. Dokonca sme zašli tak ďaleko, že sme predbežne vyhľadali termíny pre turné po USA. Európa by potom nasledovala v októbri 2021,“ dodal.

Christos Antoniou, gitarista a skladateľ orchestrálnych pasáži v kapele SEPTICFLESH, je aktuálne zamestnaný vytváraním hudby pre chystanú videohru Mandragora.

Nemci MANTAR zverejnili skladbu „100%“, pôvodne od SONIC YOUTH, ktorú nájdete na ich novom albume coverov „Grungetown Hooligans II“. Ten vychádza 26. júna prostredníctvom ich vlastného vydavateľstva MantaRecordings.

Nórska formácia DJERV na čele so speváčkou Agnette Kjolsrud sa hlásia o slovo s novou hudbou takmer po 10 rokoch! Ich nový singel „Throne“ bude zverejnený 17. júna. V tlačovej správe kapela uviedla, že pôjde o nebezpečne chytľavý a agresívny song.

Česká pagan metalová skupina ODRAEDIR po troch rokoch „spánku“ vypustila do sveta zbrusu nový singel nazvaný „The Inception“.